Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom minden nap sörözik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom minden nap sörözik és napi 10-12 szál cigarettát elszív, valaha le fog tudni róluk szokni?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem még nem láttam bele ennyire az életébe. Nagyon megszerettem, de ezek a tulajdonságai nagyon nem szimpatikusak számomra. Már szóvá tettem neki, hogy jó lenne, ha változtatna ezeken a szokásokon, elmondása szerint fog. Igaz, valamelyik nap már nem sörözik és kevesebbet cigizik, de szerintetek valaha is meg fog majd teljesen változni? (Nem fog cigizni és sörözni, max félévente 1-2szer)

2022. okt. 5. 00:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
tettszeni= tetszeni
2022. okt. 5. 07:24
 12/35 NTBS ***** válasza:
100%
Nagy akaraterővel sikerülhet neki.
2022. okt. 5. 07:28
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezt volt a legjobb az összes közül. Amikor megismerted akkor is csinálta, szóval nem értem mi a probléma.

Te választottad, neked ez kellett most meg nyígás van.

A cigaretta és az alkohol egy olyan függőség ahol te baromi kevés leszel hozzájuk képest.

Szóval sok sikert a bagószagú és piás "párodhoz".

2022. okt. 5. 07:56
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor fog leszokni, ha akar. Ha úgy érzi, hogy nem tesz jót neki. Másnak a kedvéért nem fog.
2022. okt. 5. 08:11
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Apám 10 éve mondogatja, hogy nem fog többet inni. Kétszer 1 hónapig bírta alkohol nélkül. Akkor is betegség miatt.
2022. okt. 5. 08:19
 16/35 anonim ***** válasza:
76%

Irreális elvárásaid vannak.

Először is így ismerted meg, tehát vagy kell így is neked, vagy nem.

Sok nő azt képzeli, hogy a házasság = átnevelő tábor, aztán csodálkoznak, hogy megromlik a házasságuk.

Másrészt, bár én messze nem napi szinten iszom alkoholt, de ha nekem azt mondta volna a párom ismerkedéskor, hogy max. félévente egy-kétszer igyak alkoholt (én inkább bort iszom, nem sört), sürgősen otthagytam volna. Pedig közel ötvenéves vagyok és sosem voltam részeg, max. spicces.

Az se mindegy, mennyit iszik. Ha fizikai munkát végez, és munka után megiszik egy-két üveg/doboz sört, azt észre se nagyon venni egy emberen.

Ennyivel simán együtt lehet élni évtizedeken át. Inkább az a kérdés, hogy ha bármi miatt nagyon spórolni kell, akkor hajlandó lenne-e ezekről hosszabb időre lemondani. Ha tényleg alig tudtok kijönni a fizetésből.

Én úgy gondolom, te túlságosan doktriner módon viszonyulsz ezekhez. Hozzád egy egészségtudatos, absztinens vagy majdnem absztinens férfi való. Őhozzá meg egy lazább nő, aki időnként maga is elszív egy-egy cigit, ill. nem csinál ügyet napi egy-két sörből (amíg nem gond kifizetni).

2022. okt. 5. 08:20
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
16-ost miért ppntoztátok le? Pedig nagyon igazat írt. Látszik, hogy itt a megkeseredett nők vannak többségben. Pedig ti tényleg átnevelő tábornak tekintetek a házasságot. 52 éves vagyok. Nem iszok , nem dohányzok. De ha ezt tenném s az asszonyka valamelyik megszüntetését kérné, én sem nézném jó szemmel. Csak úgy mondanék le akármiről is , ha ő is lemond az általam kért dologról. Pl; szokjak le a cigiről. Ok. Te meg a hajfestésről. Szokjak le a piáról. Ok. Te meg a műkörömről. Vagy mit tudom én. Ez így lenne igazságos. Ti nők , olyanok vagytok, mint a kormányunk. Nekik extra fizetésemelés s még az Isten tudja mi jár. Nekünk meg a megszorítások. Elvégre válság van.
2022. okt. 5. 08:41
 18/35 anonim ***** válasza:
22%

Igen. Változni fog. Még többet fog pialni.

17:

A hajfestés és a piálás nem összehasonlítható.

Nekem nem kéne naponta ivó alkesz pasi.

2022. okt. 5. 08:56
 19/35 anonim ***** válasza:
35%
Gondoltam, hogy az lesz a válasz, hogy nem összehasonlítható. Valamennyire igen. Úgy igazságos, hogy mind a két fél tesz engedményeket a másik kedvéért. A hajfestés csak egy példa volt. Arra, hogy mi is kérhetünk változtatást tőletek. Mindegy mit írtam volna, a válaszotok ugyanaz. "Az más". Persze mert rólatok van szó. Ha nő lennék én sem jönnék össze iszákossal. Viszont a kérdező így ismerte meg. A fickó nem fog megváltozni. Esetleg a béke kedvéért ideig óráig. Itt az a jó válasz a kérdezőnek, hogy ha ez nem jó neki, akkor keressen olyat aki megfelel az általa elvártaknak. Utólag ne próbálja megváltoztatni. Kutyából nem lesz szalonna.
2022. okt. 5. 09:25
 20/35 anonim ***** válasza:
21%

Akkor ha neked választanod kellene egy olyan nő között, aki napi pár doboz sört megiszik, meg egy olyan között, aki festi a haját, melyik győzne? Vagy mindegy, mert ugyanaz?

Én nem tudnék olyan férfit megcsókolni, aki bűzlik, mint egy döglött harcsa.

2022. okt. 5. 11:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!