Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden nap sörözik és napi 10-12 szál cigarettát elszív, valaha le fog tudni róluk szokni?
Gondolom ezt volt a legjobb az összes közül. Amikor megismerted akkor is csinálta, szóval nem értem mi a probléma.
Te választottad, neked ez kellett most meg nyígás van.
A cigaretta és az alkohol egy olyan függőség ahol te baromi kevés leszel hozzájuk képest.
Szóval sok sikert a bagószagú és piás "párodhoz".
Irreális elvárásaid vannak.
Először is így ismerted meg, tehát vagy kell így is neked, vagy nem.
Sok nő azt képzeli, hogy a házasság = átnevelő tábor, aztán csodálkoznak, hogy megromlik a házasságuk.
Másrészt, bár én messze nem napi szinten iszom alkoholt, de ha nekem azt mondta volna a párom ismerkedéskor, hogy max. félévente egy-kétszer igyak alkoholt (én inkább bort iszom, nem sört), sürgősen otthagytam volna. Pedig közel ötvenéves vagyok és sosem voltam részeg, max. spicces.
Az se mindegy, mennyit iszik. Ha fizikai munkát végez, és munka után megiszik egy-két üveg/doboz sört, azt észre se nagyon venni egy emberen.
Ennyivel simán együtt lehet élni évtizedeken át. Inkább az a kérdés, hogy ha bármi miatt nagyon spórolni kell, akkor hajlandó lenne-e ezekről hosszabb időre lemondani. Ha tényleg alig tudtok kijönni a fizetésből.
Én úgy gondolom, te túlságosan doktriner módon viszonyulsz ezekhez. Hozzád egy egészségtudatos, absztinens vagy majdnem absztinens férfi való. Őhozzá meg egy lazább nő, aki időnként maga is elszív egy-egy cigit, ill. nem csinál ügyet napi egy-két sörből (amíg nem gond kifizetni).
Igen. Változni fog. Még többet fog pialni.
17:
A hajfestés és a piálás nem összehasonlítható.
Nekem nem kéne naponta ivó alkesz pasi.
Akkor ha neked választanod kellene egy olyan nő között, aki napi pár doboz sört megiszik, meg egy olyan között, aki festi a haját, melyik győzne? Vagy mindegy, mert ugyanaz?
Én nem tudnék olyan férfit megcsókolni, aki bűzlik, mint egy döglött harcsa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!