Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretném megélni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném megélni, hogy hízlaljanak pàrkapcsolatban mit gondoltok erröl?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. minden második párkapcsolatban jellemző az egymás mellett elhízás. Bárkivel megélheted, hogy zabálsz.
2022. okt. 3. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem buli később visszasírni a "vékony" önmagad. De ahogy érzed. 🥲😂
2022. okt. 3. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor örülnék neki.
2022. okt. 3. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, az lemaradt. N vagyok.
2022. okt. 3. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne akarj meghízni, baromi nehéz lefogyni utána és egészségtelen minden szempontból nézve. Inkább keress vmi másik fétist, ami nem jár ekkora változással. Bőrszerkók pl.? :D
2022. okt. 3. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi vagy most és mennyi a hizlalási kilód?
2022. okt. 3. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van itt a gykn egy pasi aki extra kövér nőt keres magának. Hátha egymásra találtok😀
2022. okt. 3. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez valami olyasmi lehet, hogy én például nagyon negatívan élem meg azt, hogy ha például beteg vagyok, a párom nem gondoskodik rólam, nem főz egy átkozott húslevest sem...Te valamiért szerintem ezt az érzést nagyítod fel, és kompenzálod így. Azt gondolom erről, hogy szabad országban élünk, azt csinálsz, amit akarsz, de azért egy bizonyos határnál érdemes megállni súlyban.
2022. okt. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!