Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hany évig tartott a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany évig tartott a kapcsolatodban a szerelem? Hosszú párkapcsolatban mi az ami össze tart titeket még mindig ? Nem vagytok néha valaki másra?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ahhoz kell ok, hogy másra kíváncsi legyek.

És nem attól a mástól, hanem a kapcsolatomtól.

2022. szept. 26. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
7 éve vagyunk együtt, a szerelem még mindig tart, nem tudnék mást ennyire szerezni mint őt, bár néha vágyom már újdonságra, hogy kicsit "kitekintsek" de maradok hűséges mert nagyon fájna ha elveszíteném. N
2022. szept. 26. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmünk tart össze minket. Nem érzi úgy egyikünk sem, hogy bármi elmúlt volna. Inkább csak még erősebb lett. 12,5 éve vagyunk együtt.

Nem érdekel más. Egyikünket sem. Volt pár kapcsolatom előtte, egyiknél sem éreztem szerelmet ( csak fellángolást), sem igazi boldogságot, és még csak kielégítőek sem voltak... 36/N

2022. szept. 26. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Nagyjából 3-4 évig tartott a szerelem.Utána részemről szeretetté csillapodott a dolog. 22 év együtt élés után váltunk el.
2022. szept. 26. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok emberrel lefekudtem. Egyszeruen nem erdekelnek.

Volt sok kapcsim. Tudom,h mitol jo egy kapcsi mitol nem.

Akinek nincs tapasztalata,azzal nem lehet hosszutavra tervezni.

2022. szept. 27. 04:57
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

A szeretet tart minket össze. De azt hiszem tényleg, mert egyébként nagyon sok dologban eltér a véleményünk, nézetünk. Amikből sokszor vannak is villámviták. A szerelem hullámokban újra és újra feltör még így bő 20 év elteltével is.

Viszont én vágyok másra. Vágyok kalandra. Nem a párom helyett, mert őt nem adnám semmiért, senkiért. De mégis hiányzik a kaland. Kicsit újra mással is megélni az érzelmeket, a testiséget.

2022. szept. 27. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!