Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonylag nagy az anyagi külömnbség, illetve az iskolázottság is eléggé külömbözik még működhet egy párkapcsolat ha két ember szerelmes egymásba?
"külömbözik"
Feltételezem te vagy ilyen téren az alacsonyabb szinten. Próbálj meg nem okoskodni, és fogadd el, hogy a másik értelmesebb, mint te. Olvasd el még egyszer, mert hosszú mondatok ezek számodra.
"külömnbség" - ez egy érdekes nyelvtani vegyesköret lett :) nem tudtuk eldönteni, melyik a jó.
Véleményem szerint nem, mert nem fogják egyenlő partnernek érezni egymást. Az aluliskolázott butának, műveletlennek, a kevesebbet kereső kitartottnak és fordítva.
Most elírtam egy szót.
Kövezzetek meg érte egyből. 😒
6#
Nekünk pl az iskolázottság az azonos. A párom viszont külföldön is dolgozik. Ezáltal az ö fizetése sokkal magasabb mint az enyém. Én itthon ezt a bért sose kapnám meg.De a kapcsolatunk így is sziklaszilárd.
Férfiként saját, és környezetem tapasztalatai alapján:
Csak az a jó kapcsolat, ahol a pasi pénzesebb és a nő, ha lehet nem diplomás.
3 olyan, diplomás, magas beosztású, jól kereső, férfi ismerős/rokon is van, akik a válásuk után, direkt, nem pénzes, és nem diplomás nőt kerestek. Mondván, abból 1 is sok volt.
Ha a nő diplomás, és jól keres, akkor hajlamos okoskodni, meg arcoskodni.
És ha helyre akarod tenni, még ő támad.
Kerülni kell az ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!