Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen iskolai végzettségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen iskolai végzettségű emberrel lépnél szívesen párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:16
A kérdező szavazást indított:
8 általános.
Befejezett 12 osztály.
Érettségi bizonyítvány.
BSc Diploma
MSc diploma.
PhD fokozat.
Nem az iskolai végzettség számít.
27 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Én nem ezt tapasztalom, érettségi, asztalos szakma.

Az apám után én is asztalos vállalkozó vagyok Győrben.

Nem szoktam primitív módon viselkedni, sok családnál dolgoztam és a többség akkor jön rá hogy nem minden szakmunkás primitív, proli, alkoholista!

De ettől függetlenül nem szeretnék jóval magasabb végzettségű barátnőt, mert

szerintem abból csak feszültség lenne.

2022. szept. 30. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

A párom ács! Netto 1.5-2M kozott keres. Nekem 2 diplomám van, és 3 nyelven beszélek. Multinál keresek netto 400at túlorával.... Neki érettsegije sincs! Nem ez számit

..

2022. szept. 30. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
2-es, de azért számít. Nem a fizetés miatt, hanem az intellektuális különbség miatt.
2022. szept. 30. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Szakmunkás vagyok, viszont diplomát szereztem pár éve. Szakmában dolgozom, szóval kétkezi munkát végzek. Volt diplomás barátnőm de azt vettem észre hogy ezek a nők nem szeretik igazán a barátjukat csak vannak. Hazugságban élnek és szimulálnak mindent IS. Most boldog kapcsolatban elek egy nem diplomás nővel. Nem minden a diploma én azt mondom, tapasztalat.
2022. szept. 30. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy az érettségi a minimum, de amit írt a 2-es válaszoló az is okés.

Régen a szakmához nem kellett érettségi.

A legfontosabb, hogy ne naplopó legyen.

2022. szept. 30. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2es röviden, tömören összefoglalta. De volt már hasonló kérdés.
2022. szept. 30. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
A férjemmel ugyanabban a technikumban végeztünk, egy helyen is dolgoztunk, jóval később közös cégünk volt. A jelenlegi barátom diplomás, a volt felesége és korábbi barátnői is azok voltak, csak én nem.
2022. szept. 30. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Nincs köztünk "intellektuális" különbség. Nyilvan jogrol a római jogról nem fogunk értekezni...de megvan a mághozv aló esze, és ez ezerszer többet számit
2022. szept. 30. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Érettségit mindenképp elvárom. Azért ha az nincs meg, ott komoly problémák vannak.

Az egyetem már annyira nem számít. Persze egy egyetemet végzettnél nagyobb valószínűséggel van olyan, aki kielégítő partner lehet számomra intellektuálisan, világnézetben, de a szakmásoknál is előfordulnak ontelligens emberek, meg sokszor a vállalkozókedv, önbizalom, jó kommunikációs készség ellensúlyozni tud dolgokat.

Persze nem a proliságot, de mindenképp cska olyat választok, aki határozott, és tudja mit szeretne az életben, mert csak iyen emberrel lehet hosszú távra tervezni.

2022. szept. 30. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan vállalkozó ismerősöm aki nagyon sokra vitte. Láss csodát, se diploma se semmi. Az érettségit azért csinálta meg pár éve, mivel cégvezető és a referenciáknál hülyén nézett ki hogy nincs érettségije.

Ő keres van mikor havi 4 milliót is.

A felesége diplomás nő, 400 ezret keres.

Most akkor miről is beszélünk?

2022. okt. 1. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!