Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen iskolai végzettségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen iskolai végzettségű emberrel lépnél szívesen párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Inkább az számít, hogy érdekeljék a szellemi, elvont dolgok. Én is diplomás vagyok, de egy elég gyakorlati képzésre jártam, ahol sokak nem szerettek olvasni, tájékozódni. Nekem kevés az, ha valakit csak az anyagi világ érdekel és ez alatt nem a pénzt értem, hanem a filozófia iránti érdeklődés hiányát. Én azt vettem észre, hogy minél kétkezibb szakmája van valakinek (amiben nagyon sikeres is lehet persze), annál kevésbé érdeklik az absztrakt fogalmak és gondolatok, mivel olyan, mintha a fizikai világba lenne a teste mellett az elméje is zárva.
2022. okt. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!