Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavar hogy 30 evesen nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy 30 evesen nincs kocsija pedig kulfoldon dolgozik evek ota, anyagias vagyok csak jogos hogy zavar?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Anyagias vagy, nem fontos az auto akkor sem ha 30 eves.
Jogosan zavar, haladhatott volna annyira az eleteben ha mar kulfoldon dolgozik(magasabb fizetes miatt) hogy gyujt egy autora. Haladokeptelen ferfi
27 szavazat
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Azt elfeljtettem oda irni, hogy nincsenek csaladi problemai, nincsenek anyagi gondjai! Tehat nem amiatt nem halad, amit teljes mertekben megertenek ha igy lenne es ez esetben nem zavarna.
2022. szept. 29. 18:00
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
A kérdés, hogy szüksége van-e rá? Ha nincs, minek venne egyet, hogy aztán ott parkoljon a ház előtt?
2022. szept. 29. 18:01
 3/31 A kérdező kommentje:

Egyebkent en ugy gondolom,nem vagyok anyagias, nekem fontos hogy haladjunk az eletben, es 30 evesen a jogsi es kocsi alap dolog szamomra, hogy ne legyunk buszokhoz kotve stb.

De azert elolvasom a valaszaitokat, ha lesznek.

2022. szept. 29. 18:02
 4/31 A kérdező kommentje:
2. Amikor haza jon kulfoldrol egy kis 100 fos faluban lakik az Anyjanal a csaladi hazban, ahol 3 orankent jar busz, a varostol 35km-re van. Elegge szukseg lenne ra.
2022. szept. 29. 18:04
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Neked van jogsid? Ugye szoktàk mondani azt várd el amit te is tudsz nyújtani.
2022. szept. 29. 18:04
 6/31 anonim ***** válasza:
90%

30 évesen még én is páromat kerestem, és ha ilyen nővel akadtam volna össze, úgy vágtam volna ki, mint a taknyot.

Pláne, ha külföldön dolgoztam volna, és ahhoz nem kellene autó. Itthon álljon a garázsban, mikor 2-3 hetente egy hétvégét töltök itthon? Állásában menne tönkre.

De én itthon éltem, és mégsem volt autóm, mert nem hiányzott annyira - ugyanakkor mindig költeni kell rá, ha nem használom, akkor is.

Amelyik nőnek az a baja, hogy nem furikázom, mint nagyságos asszonyt, az inkább ne is akarjon tőlem semmit.

2022. szept. 29. 18:06
 7/31 A kérdező kommentje:
Igen, nekem van, jogsim is es kocsim is. Sajat penzembol vettem, senki nem adott ra penzt, pedig sosem dolgoztam kulfoldon es nehez korulmenyek kozott is eltunk. Ezert is nem ertem hogy o miert nem tud haladni..en is tudtam, pedig nekem tenyleg nehez volt.
 8/31 anonim ***** válasza:
97%

Ja, tehát úgy érted hogy tartson fenn egy autót egy olyan országban ahol nem is lakik, csak látogatóba érkezik néha?

Vicces vagy...

9/31 anonim ***** válasza:
97%

"Elegge szukseg lenne ra."

Ezt inkább bízd rá.

Ne a másik életét akard megoldani, inkább a sajátodét.

2022. szept. 29. 18:07
 10/31 anonim ***** válasza:
97%

Ezt írtad : “ nem vagyok anyagias, nekem fontos hogy haladjunk az eletben, es 30 evesen a jogsi es kocsi alap dolog szamomra, hogy ne legyunk buszokhoz kotve“

Mi tart vissza, hogy tegyél ellene? Ha téged ennyire zavar akkor változtass. Ha a párodat nem zavarja, akkor miért neki kellene azért tenni, hogy neked jó legyen? Nagyon rosszul állsz a dolgokhoz.

2022. szept. 29. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!