Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket zavar ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha valaki bámulja a párotokat?

Figyelt kérdés

Még ha pl 40 évvel idősebb bámulja is olyan gáz.. idegesit az ilyen

Főleg hogy ottvagyok mellette

De mikor látja hogy párom észre sem veszi őt már engem bámult ahogy öltöztem a strandon

Biztos irigy volt a kulsomre a nyanya ez legalabb jo erzes :D

2022. aug. 5. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy idegesítő, de senki nem marja el előled. VAgyis attól függ könnyűvérű-e a csajod. Ha a bizalom megvan nincs baj, vagyis mégsem, mert bizalom ellenére is félrqrhat, de hát ez ilyen.. . :D
2022. aug. 5. 23:57
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Engem inkább zavar az amikor a párom bámul másokat, vagy direkt figyelmet von magára, hogy bámulják őt.

Nagyon sokszor azt veszem észre hogy a másik nem észre sem venné, de a párom gondoskodik rola hirtelen, hogy feltűnjön. Mintha kényszeresen csinálná.

Kipróbáltam én is, pl elmentem egy lasi mellett es elkezdrem krákogni direkt igy rám nézett észrevett aztán végig is mért, milyen csaj vagyok.

Nem értem a páromnak mi szüksége erre, hogy őt észrevegyék.

Vagy pl elmegyünk egy játszótér mellett, az én párom még az anyukákat is megnézi és újabb figyelemfelhívás magára. Másnap kiültem a játszora. Akárhány pasi jött arra, nem túlzok, egyetlen egy nem volt köztük aki egyáltalán a játszotérre nézne és anyukákat pásztázna. Kifogtam azt a milliobol egyet, aki viszont igen. Csak az én barátom ilyen.

2022. aug. 6. 00:14
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
*pasi mellett
2022. aug. 6. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
98%

nézzék csak, legalább tudom, hogy nem egy bányarémmel vagyok együtt.

utolsótól megkérdezném, hogy miért nem beszéled ezt meg a fickóddal? ezt a bunkók csinálják ugyanis. meg lehet ám nézni egy nőt úgy is (barátnő mellett), hogy a barátnő ebből nem vesz észre semmit

2022. aug. 6. 01:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Nők szoktak engem nézni..
2022. aug. 6. 03:00
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha meg nèzik a párunkat az elismerès
2022. aug. 6. 03:10
 7/11 anonim ***** válasza:

A párom szerintem helyes csávó. Ugyhogy ha megnézik nem csodálkozok.

+ Mit kezdjek vele?! Velem van,engem szeret,velem kel- fekszik reggel-este.

Úgyhogy ez csak jót tesz az egómnak,hogy jó kisugárzású párom van.

2022. aug. 6. 06:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont az a taj-paraszt, aki ezen kiakad, és átmegy állatba - lásd a nem régi halálos verekedést Afrikában. Mi van akkor, ha valaki nézi a "csajomat"? Azért van a szeme. A "csajom"-ban meg akkor nem bízom meg, ha ilyen miatt elkezdek Neandervölgyibe átmenni. Nem birtokolni kell a csajt, hanem szeretni.
2022. aug. 6. 06:15
 9/11 anonim ***** válasza:
4# azt hiszi nem làtom, diszkréten csinálja és véletleneknek álcázva.
2022. aug. 6. 08:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem az a baj ha valami megnézi a barátomat

De amikor bámulja percekig, meg engem is úgy hogy a vénasszony volt vagy 60 éves

Strandon volt tehát párom ugye félpucér volt

+ párom bement a végébe a sarokba én kimentem a gyereknek a vizipuskáért a 2 vénasszony meg kb beült mellé, úgy hogy látják hogy együtt vagyunk.. faszhiányosak megértem de ez bosszantó.. undorodnék magamtól ha én csinálnék ilyet

Mikor visszamentem páromhoz (akinek fel sem tuntek:D) megpuszilt, onnantol mar nem jottek oda

2022. aug. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!