Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha 1 héten kevésszer látjátok a párotokat?
19F vagyok(Ő 19L), már második hete nem látom a sulija miatt...
Vagy otthon tanul, vagy éppen most is barátnője szalagtűzőjén volt egész este.
Szeretjük egymást, de kicsit zavar hogy minimális esély van arra hogy találkozhassunk. Egy városban lakunk és nem is olyan messze egymástól pedig.
Nemsoká jön az őszi szünet, de mondta hogy 5 napig itthon sem lesz, biztos mennek valahova, vagy rokonokhoz, nem tudom...
Nálatok is előfordul ilyen? Ez ronthatja a kapcsolatokat?
Én ilyenkor tudod mindig elgondolkozok, hogy vajon a másik félnek mennyire fontos ez a kapcsolat.
Pontosan tudom, hogy a szerelem vak, és számomra is iszonyatosan nehéz kilépni egy kapcsolatból, pláne ha szeretem a másikat, de néha muszáj.
Legalább 1 órácskát igazán ráérhetne néha, beülnétek valahova meginni valamit, vagy csak egy kis séta. Neki is kell egy kis kikapcsolódás, biztos nem tanul minden pillanatban
Gondolj bele, neked mi lenne a fontosabb, rokonokhoz mennél az őszi szünetben, vagy a pároddal lennél, akit alig láttál a tanulás miatt?
Én számomra nem is lenne kérdés, hogy a barátnőmet választanám, és nem mennék a rokonokhoz. Örülnék, hogy végre vele tölthetek ennyi idő után egy hetet.
Szerintem te is így lennél ezzel fordított esetben.
Ez azért elgondolkodtató minden esetre...
Előzőhöz még annyit írnék, hogy egyetem/főiskola mondjuk sokszor tényleg nagyon nehéz, rendben, ezt még itt meg is érteném!
De legalább a szünetet veled tölthetné, ha tényleg fontos vagy a számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!