Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ez zavar?
Figyelt kérdés
A barátom nem akar semmit elvégezni, fejleszteni magát, az anyjánál lakik 29 évesen is és mióta kirúgták az előző munkahelyéről, azóta éhbérért dolgozik. Néha én szeretek elmenni beülős helyekre, étterembe, én meg tudom magamnak engedni, párszor neki is megvettem, viszont ha nem veszem meg neki, akkor ő magának sosem vesz, hanem mondja hogy "majd eszek a tiédből"...kicsit zavar hogy ő sehol nem kér semmit, hanem az enyémbe akar beleenni...mit csináljak vele? Szakítsak?2022. szept. 14. 08:37
1/6 anonim válasza:
Láthatóan már eldöntötted, beszélni is felesleges róla.
2/6 anonim válasza:
Igen. Szakítani kell. Ha nincs ambíció, akkor az a legnagyobb probléma. Közel van a szex problémájához, de azt egyszerűbb kezelni. Ambíciója SOSE lesz, ha most nincs.
4/6 anonim válasza:
Miért kell neked állandóan beülni étterembe? Egyetek főzelékfalókban, ott olcsó, és lehet mondani, hogy tegyék két tányérba, amit kértetek.- Miért nem csináltok más programot? Kirándulásokat például? Az nem kerül pénzbe. Majd még túl fog szárnyalni a srác. De nekem nem szimpatikus a te hozzáállásod, én nem szeretem, ha valakinek ennyire fontos a pénz. Úgyhogy valószínűleg nemhogy nem illetek egymáshoz, de nem is szereted, mert akkor megértenéd. Az a jó, ha az anyjával él, és nem költ feleslegesen albérletre. Mi a foglalkozása? Még az is lehet, hogy szereti a munkáját, mert ez fontosabb, mint az, hogy mennyit keres.
5/6 Senior Séf válasza:
Láthatóan ég és föld az anyagiakról alkotott fogalmaitok. Hosszútávon ez nem fog működni, így semmi értelme rabolni egymás idejét.
6/6 anonim válasza:
A fiú akkor is ilyen spórolós, amikor van pénze? Vagy pedig te vagy olyan, akinek csak egy karrierista jó. Hova képezze magát? Van esetleg egy jó szakmája, amit te leértékelsz? Én, ha a fiúnak még nincs szakképzettsége, csak esetleg egy érettségije, akkor arra biztatnám, hogy egy jó szakmát válasszon, amit szeretne csinálni. Ne az egyetemet mondogasd neki, ha ahhoz nincs kedve. Mi a végzettsége a fiúnak? És ha alapból spórolós, nem azért, mert nincs pénze, akkor nem illetek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!