Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ha valakit mondjuk orvosként zavar hogy a párja nem tanult ember és olyan munkahelyen dolgozik ahová diploma sem kell?
A normális relatív, mindenkinek más a normális.
Én diplomás vagyok (közgazdász, nem orvos) és jelenleg is egyetemre járok. Tapasztalatom szerint, sok esetben a szakmávak rendelkezők nézik le sokszor a diplomásokat. Najó, nem az orvosokat, de nekem is mondták már, hogy azt hitték a közgázon semmit nem kell csinálni. Aláírom nem egy orvosi, de azért azt hogy semmit, az nagyon nem igaz.
Természetesen akinek nem inge ne vegye magára, NEM azt mondom hogy az összes szakmával rendelkező, hanem hogy találkoztam már ilyennel.
Ellenben egy diplomás/egyetemista ismerősömtől se hallottam olyat, hogy lenézne bárkit aki nem az. Természetesen ez se jelenti azt h nincs.
A kérdésre válaszolva: mindenki azt var el amit akar. Hogy összejön-e vagy sem az más.
Szerintem is normális, és ez nem a pénzen múlik. Tudom, hogy sok burkoló meg kőműves vállalkozóként jelentősen jobban keres, mint mondjuk egy tanár, mentős, ápoló, szocmunkás, stb, mégis ez utóbbi halmazból választanék párt, ha kéne, mert nekem fontos hogy hasonló életutat járjunk be. Ami önkéntelenül is magával hoz egy rakás hasonlóságot majd az életünkben. És ez nem azért van, mert szerintem a szakik butábbak vagy műveletlenebbek lennének, egyszerűen csak nagyobb a merítés, ahonnan választhatnék. Biztosabb lennék a döntésemben így.
De ha valaki pl orvosként összejön egy diploma nélkülivel, annak ellenére, hogy amúgy normális esetben zavarná a diploma hiánya, akkor utólag már nagyon nem érzem sem korrektnek, sem normálisnak ha ezt felhánytorgatja. Ez egy olyan tény, ami a nulladik pillanattól kezdve ismert, utólag ezen hápogni kifejezetten gonoszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!