Mit tegyek ha azt érzem, hogy a jelenlegi munkahelyemen semmi keresnivalóm?
Jelenleg próbaidőn vagyok, még mindig elképeszt milyen lazán vettek fel (semmi szakmai teszt) és szinte alig fejlődtem valamit, a mai napig nem vagyok képes az önálló munkavégzésre (szellemi munka) de senki nem szólt meg eddig érte. Van, hogy egész nap szinte semmit nem csinálok. A netezést is csak azért kerülöm, mert nem lenne hozzá pofám, miközben mások körülöttem dolgoznak. Semmit nem tudok megérteni, alig vagyok még képben a céges feladatokkal és folyamatokkal, de a főnököm semmi negatívat nem mondott rá sőt inkább bátorít és helyesel.
Tőlem mindenki sokkal okosabb én meg totál vakon vagyok amelynek a mértéke szerintem egyáltalán nem tűnt még fel senkinek.
Jobb lenne egy primitívebb munkahelyet találni, ahol nincs ennyi szellemi megterhelés, mert nem is szeretem (alapból a szakmámat se csak kényszerből tanultam ezt, mert jobb ötletem nem volt) és a képességeim sincsenek meg hozzá, ami még nem ütközött ki, de lehet később csúnya következménye lesz, főleg, ha próbaidőn túl fog kibukni a csontváz a szekrényből.
Mit tudnátok tanácsolni?
Minden munkahelyen ez van amíg új vagy. Nehogy azt hidd, hogy egy primitivebb állás jobb lenne. Miért értékeled le magad ennyire?
Amúgy meg ha nem érzed jól magad, akkor ne szenvedj, keress nyugodtan másikat.
"Van akinek 6 hónap is kell, de igazán egy év, mire mindent atlatsz."
Ehhez képest előző munkahelyemről 2 hét után kirúgtak (IT helpdesk) pedig ott kellett volna tényleg betanulni, hogy milyen szituációban milyen segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!