Munkahelyeken nagy feszültséget okoz a jelenlegi válság/járvány?
A munkatörvényt mindig be kell tartani.
Kivéve, amikor a kormány vészhelyzetben ideiglenesen fel nem függeszt egyes törvényeket, rendeleteket.
Senki sem pótolhatatlan.
Munkahelyfüggő, főleg szakma függő, hogy van-e feszültség, vagy nincs.
Szerencsém van, úgy látszik, nincsenek nagyobb problémáink egymással.
Bár az előző helyemen sem láttam semmit, mégis kifúrtak.
Szerencsére nálunk nincs az én részlegemen, máshonnan tömegével rúg ki a cég olyan dolgozókat, akik nem 5 éve vannak a cégnél.
Én már megtanultam, hogy minden cég a saját helyzetét nézi és nem érdekli őket, hogy a dolgozóik, akik tömik a zsebüket mennyiért és mennyit dolgoznak. Éppen ezért folyamatosan nézek lehetőségeket, elküldöm az önéletrajzom biztosítékként, pedig szeretem a munkám.
A kollégák között nincs feszültség szerencsére, viszont a főnököm egy vicc (nem a vírus segített abban, hogy erre rájöjjek). Eddig is kihasználta a home office lehetőséget (nekünk sajnos nem lehet), nem tartja be a munkaidőt, ebédidőt, sokszor elérhetetlen, szabit erre nem vesz ki.
Berendelt mindenkit az irodába júliustól, ő meg sunyiban eltitkolta mindenki elől, hogy amúgy szeptemberig ne is számítsanak rá..
Én ennek tudatában nem mentem vissza, majd szeptember közepén, már ha nem lesz újabb korlátozás.
Szóval nálunk a főnökkel vannak igen súlyos problémák (ezeken kívül is), mert visszaél a hatalmával, több szabadságot használ fel, mint amennyi járna neki és azzal, hogy a főnökei külföldi cégeknél vannak, nem Magyarországon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!