Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 36 éves barátnőm és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 36 éves barátnőm és a plüssjátékai. Normális, ha zavar?

Figyelt kérdés

A barátnőm 36 éves, összeköltöztünk. Hozta a plüssjátékait is. Ezt furcsállottam, de próbáltam úgy felfogni, hogy ragaszkodik ezekhez a cuccokhoz.

Ami számomra furcsa, sőt, kicsit ijesztő, hogy ha elutazunk, akkor bepakolja a plüssjátékokat is, és velünk jönnek.

de nem maradnak a szállodai szobában, tényleg velünk "jönnek": ha túrázunk, hegyek között vagyunk ugyanúgy, mint mikor strandon pihenünk.

Számomra ez már kényelmetlen, amíg tartott a nagy szerelem, még kínosan is éreztem magam, hogy emiatt hülyén érzem magam, de ahogy telik az idő, ez nem változott.

Jön a tavasz-nyár, sokat megyünk fesztiválokra, kirándulni... nem akarom, hogy a párom hozza a játékait.

De nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen asértődés belőle?

Illetve vajon bennem van-e a hiba, ha zavar, hogy a 36 éves nőm plüssjátékokkal játszik?

(Mikor magunkkal visszük őket, bolondozik velük, dumál hozzájuk, mórikálja magát, szelfizik velük. Gyerekünk nincs.)

2017. ápr. 10. 23:46
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

kiegészítés: hegyek között vagy strandon sem maradnak a hátizsákban a plüssök.

kiteszi őket az ösvényre, sziklára, partra, játszik, hülyül velük, és próbál engem is bevonni a "mókába".

2017. ápr. 10. 23:52
 2/29 anonim ***** válasza:
No, az utolso mondatod a lényeg! (Egyébként mennyit visztek magatokkal? Mekkorák és hány darab?)
2017. ápr. 10. 23:54
 3/29 anonim ***** válasza:
56%
Azt hiszem minnèl hamarabb vidd el egy pszichológushoz is túràzni!
2017. ápr. 10. 23:59
 4/29 A kérdező kommentje:

általában 5-nél többet nem hoz, mert próbálok rá finoman utalni, hogy ennyi bőven elég.

közepes nagyságú és kisebb felváltva van köztük.

de otthon nagyobbakat is tart.

ha csak ketten vagyunk, még hagyján, de ha mások is látnak így minket, még zavaróbb.

2017. ápr. 10. 23:59
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezted már tőle, hogy ezt miért csinálja?

Csak mert lehet számos oka.

A hiba max annyira van benned, hogy nem kideríteni akarod

az okát, hanem egyből megváltoztatni :) Egyébként tényleg

nem az a hagyomány, hogy egy ilyen korú nő plüssmániás

legyen, de lehetnek érthető okai is.

2017. ápr. 11. 00:00
 6/29 A kérdező kommentje:

persze, kérdeztem, azt felelte, szereti őket, gyerekkorában is játszott velük.

nem akarom megváltoztatni, de ez olyan mértékben frusztrál már, hogy kezd kiábránduláshoz vezetni.

2017. ápr. 11. 00:02
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Jaajj. tudom neked ez baromira nem lehet vicces, de én most jót nevettem, ne haragudj.... Bocsi.. :/
2017. ápr. 11. 00:03
 8/29 anonim ***** válasza:
betegseg.....ez a szakmàm
2017. ápr. 11. 00:06
 9/29 anonim válasza:
Ha egy-két kis tenyérnyi plüssmacit magával visz, esetleg nagy néha ötletszerűen elsüt egy poénos fotót róluk mondjuk olyan céllal, hogy feltegye az Instagramra a barátainak, az tök normális - de ha el sem indulhattok nyaralni a plüssök nélkül, vagy egyedül játszik velük, beszél hozzájuk, folyamatosan velük fotózkodik, akkor az szerintem már nem normális, ki kéne vizsgáltatni, hogy mitől van.
2017. ápr. 11. 00:24
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális. Nekem is vannak plüsseim, pedig idősebb vagyok a barátnődnél. Sőt, nem csak régiek, mert a mai napig megveszem azt, amelyik nagyon tetszik (nem túl gyakori eset). Mondjuk nekem a szekrény legmélyén lapulnak, és nagy ritkán ha nagyon frusztrált vagyok, előveszem egyiket-másikat nézegetni, gyömöszölni, esetleg ha nagyon egyedül vagyok, aludni is. De sose cipelném magammal őket, pláne nem túrázni, strandolni, és sosem játszom velük, nyilvános helyen meg pláne nem tenném, ez már roppant beteges dolognak tűnik nekem is. Nem csodálom, ha kínosan érzed magad emiatt, engem is nagyon zavarna. Valószínűleg a gyerek hiányát kompenzálja ezzel, vagy valami szeretethiányt - tényleg nem ártana neki egy pszichológus segítsége.
2017. ápr. 11. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!