Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 36 éves barátnőm és a plüssjátékai. Normális, ha zavar?
A barátnőm 36 éves, összeköltöztünk. Hozta a plüssjátékait is. Ezt furcsállottam, de próbáltam úgy felfogni, hogy ragaszkodik ezekhez a cuccokhoz.
Ami számomra furcsa, sőt, kicsit ijesztő, hogy ha elutazunk, akkor bepakolja a plüssjátékokat is, és velünk jönnek.
de nem maradnak a szállodai szobában, tényleg velünk "jönnek": ha túrázunk, hegyek között vagyunk ugyanúgy, mint mikor strandon pihenünk.
Számomra ez már kényelmetlen, amíg tartott a nagy szerelem, még kínosan is éreztem magam, hogy emiatt hülyén érzem magam, de ahogy telik az idő, ez nem változott.
Jön a tavasz-nyár, sokat megyünk fesztiválokra, kirándulni... nem akarom, hogy a párom hozza a játékait.
De nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen asértődés belőle?
Illetve vajon bennem van-e a hiba, ha zavar, hogy a 36 éves nőm plüssjátékokkal játszik?
(Mikor magunkkal visszük őket, bolondozik velük, dumál hozzájuk, mórikálja magát, szelfizik velük. Gyerekünk nincs.)
kiegészítés: hegyek között vagy strandon sem maradnak a hátizsákban a plüssök.
kiteszi őket az ösvényre, sziklára, partra, játszik, hülyül velük, és próbál engem is bevonni a "mókába".
általában 5-nél többet nem hoz, mert próbálok rá finoman utalni, hogy ennyi bőven elég.
közepes nagyságú és kisebb felváltva van köztük.
de otthon nagyobbakat is tart.
ha csak ketten vagyunk, még hagyján, de ha mások is látnak így minket, még zavaróbb.
Megkérdezted már tőle, hogy ezt miért csinálja?
Csak mert lehet számos oka.
A hiba max annyira van benned, hogy nem kideríteni akarod
az okát, hanem egyből megváltoztatni :) Egyébként tényleg
nem az a hagyomány, hogy egy ilyen korú nő plüssmániás
legyen, de lehetnek érthető okai is.
persze, kérdeztem, azt felelte, szereti őket, gyerekkorában is játszott velük.
nem akarom megváltoztatni, de ez olyan mértékben frusztrál már, hogy kezd kiábránduláshoz vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!