Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ha a barátom elmegy valahova nélkülem?
1) Van külön tini szekció is.
2) Féltékeny vagy. Még ha nem is tudatosan.
Teljesen természetes és normális elvárás hogy a barátod veled foglalkozzon. Főleg ha amúgy se tudtok sok időt együtt tölteni.
Az ilyen helyzetekre mondják a normális pasik hogy a nők a bunkókra buknak.
Ha ennyire nem vagy fontos neki akkor minek vagytok még együtt?
Nincs annál rosszabb fajta párkapcsolat, ahol az egyik fél önzőségből megtiltja a másiknak, hogy az kikapcsolódjon. Az ilyesmire én nem pazarolnék egy hetet sem az életből. Szeretek szórakozni, szeretek borozgatni és nevetni a haverjaimmal, szeretem érezni, hogy élek, és ha ezt valaki el akarja venni tőlem, az nem szeret igazán. Én sosem tiltanám meg a barátomnak, hogy AKÁRMIT is csináljon. Ha el akar menni lányokkal kempingezni egy hétre, hát menjen! Ne azért ne csaljon meg, mert megtiltottam, hanem azért, mert nem akar. Egy olyan nőt egyébként is mi értelme megcsalni, aki mellett szabadnak érezheted magad a döntéseidben. Természetesen nem tolerálnám, ha visszaélne a bizalmammal, se semmi kétség nem fér hozzá, hogy sosem tenne ilyet. Nem kutyából van a férfi, hogy kikösd a házhoz.
19\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!