Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hát lenne nekem egy személyes...

Viktor0807 kérdése:

Hát lenne nekem egy személyes kérdésem? Az van hogy akármikor megyek/megyünk valahova akkor nekem általába 2x le kell ülni székletelni. De nem csak otthol van amikor ahová megyek ott is rámjön de otthol már 2x végeztem.

Figyelt kérdés

Engem ez már kezd zavarni hogy mások csak felkelnek megisszák a kis kávéjukat és mennek dolgozni vagy akárhová, én pedig ha megyek akkor 2x 3x le kell ülnöm.

Ez szerintetek miért van? Meg hogy ezt kinövöm majd vagy mi?

2014. febr. 6. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
örülj neki (bár szerezhet kellemetlen perceket) ... más attól szenved, hogy napokig nincs széklete ... jó az anyagcseréd, és talán még el sem fogsz hízni :)
2014. febr. 6. 14:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Idegi alapon van ilyen. Gyakori,hogy valaki mikor mennie kell valahova előtte székelési vagy vizelési ingere van. Lehet,hogy kinövöd,de az én nagypapám így élte le az életét 85 éves koráig. Mindenhova fél órával előbb elment,mert tudta,hogy rájön majd a "nagydolog" és ezt beleszámította az időbe :)
2014. febr. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!