Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 36 éves barátnőm és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 36 éves barátnőm és a plüssjátékai. Normális, ha zavar?

Figyelt kérdés

A barátnőm 36 éves, összeköltöztünk. Hozta a plüssjátékait is. Ezt furcsállottam, de próbáltam úgy felfogni, hogy ragaszkodik ezekhez a cuccokhoz.

Ami számomra furcsa, sőt, kicsit ijesztő, hogy ha elutazunk, akkor bepakolja a plüssjátékokat is, és velünk jönnek.

de nem maradnak a szállodai szobában, tényleg velünk "jönnek": ha túrázunk, hegyek között vagyunk ugyanúgy, mint mikor strandon pihenünk.

Számomra ez már kényelmetlen, amíg tartott a nagy szerelem, még kínosan is éreztem magam, hogy emiatt hülyén érzem magam, de ahogy telik az idő, ez nem változott.

Jön a tavasz-nyár, sokat megyünk fesztiválokra, kirándulni... nem akarom, hogy a párom hozza a játékait.

De nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen asértődés belőle?

Illetve vajon bennem van-e a hiba, ha zavar, hogy a 36 éves nőm plüssjátékokkal játszik?

(Mikor magunkkal visszük őket, bolondozik velük, dumál hozzájuk, mórikálja magát, szelfizik velük. Gyerekünk nincs.)

2017. ápr. 10. 23:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak plüsseim. Sőt velük alszom.

Van párom tudja mik vannak (ez még csak a negyede többsége padláson van,és jó helyen is vannak ott)

De ha átmegyek a páromhoz nem viszem magammal őket, sőt tervezzük jövőre az összeköltözést oda se fognak jönni,max a párnák.

Nem hogy kirándulni,nyaralni sem vinném őket!Jah és beszélni sem szoktam velük,nemhogy játszani

Számomra ez túl beteges

36 éves, felnőtt nő mond meg neki frankon,hogy vagy TE vagy a plüssök!

Vagy lehet hogy téged tart unalmasnak,vagy a helyet ahova viszi őket

2017. ápr. 11. 09:52
 22/29 A kérdező kommentje:

klassz helyekre szoktunk járni, ahová mindig nagy kedvvel jön, biztosan nem találja unalmasnak.

szerintem engem sem, eléggé ragaszkodó és szeret.

2017. ápr. 11. 09:58
 23/29 anonim ***** válasza:

"ő akart (gyereket), de felfogta, hogy én nem lennék jó ebben, elfogadta a döntésem..."

Szerintem meg azt mondta, hogy elfogadta, de nem tudta magát túltenni a dolgon. Beszélgettek azért időnként erről? Elfojtja az akaratát a tiéd miatt, és hazudik önmagának. Annyira szeret, hogy feltétel nélkül aláveti magát a döntésednek. A tudatalattiját viszont nem tudja becsapni.

2017. ápr. 11. 13:08
 24/29 A kérdező kommentje:

nekem ez az apaság-téma nem fekszik, kerülöm, hogy beszélgessünk azon túl is róla, hogy megbeszéltük, nem vállalunk gyereket.

elképzelhető, hogy így kompenzál...ez rosszul érint.

de ha rábólintok, attól meg én is bekattannék, nem tudom, mi legyen...

2017. ápr. 11. 13:25
 25/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem mondtuk, hogy bolints ra az apasagra az akaratod ellenere. Nagy hiba lenne. De az sincs rendben, hogy nem akarsz a temarol beszelni. Miert nem? Miert tabu ez a tema nalad? gondolkodtal mar ezen? Felsz felvallalni a velemenyed? vagy egyaltalan arra tudod a valaszt, miert nem akarsz gyereket? ugy erzed, neked ez nem menne...hat..kicsit kutakodni kene belul, hogymi a valodi oka, felsz talan? vagy nem volt jo gyerekkorod? tedd fel magadnak ezeket a kerdeseket!
2017. ápr. 11. 17:21
 26/29 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem menjetek el mindketten a pszichológushoz, és úgy rendbe tehetnétek ezt a dolgot. Te is rájönnél, hogy miért nem akarsz erről ennyire beszélni, meg az ő gondjaira is biztos találnátok megoldást. Mert azzal semmi baj nincs, ha nem akarsz gyereket, amíg ez egy tudatos döntés, és nem egy frusztrációból fakadó kompenzálás, amiről nem is tudsz feltétlen. A személyiségfejlődésetekre is jó hatással lenne, és jó lenne azt is megtudni, hogy a barátnőd nem-e kapcsolatfüggő, aki fél elveszíteni téged, ezért inkább tönkreteszi a saját álmait, életét, a gyerek utáni vágyát elnyomva. Mert gondolom, hogy ezt azért te sem szeretnéd.
2017. ápr. 11. 19:55
 27/29 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon szomorú történet, és tényleg lehet, hogy ebbe bele fog bolondulni szegény. nyilván kell neki a gyerek a boldogsághoz/épelméjűséghez.

könnyen lehet, hogy el kell engednetek egymást.

2017. ápr. 11. 20:12
 28/29 A kérdező kommentje:

mondom beszélgettünk éppen eleget a témáról, és ezen felül nincs értelme.

ha valaki gyereket akar, attól senki nem várja el, hogy hosszan indokolja a döntését, de aki nem akar, annak rögtön magyarázkodnia kell, hogy miért nem, és súlyos okokat feltételeztek a háttérben.

nem akarok és kész! soha nem is akartam.

2017. ápr. 11. 23:18
 29/29 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond ha Te nem szeretnél gyermeket, viszont ha ő szeretne, akkor ezt meg kell beszélni, és adott esetben nem biztos, hogy szabad folytatni a kapcsolatot. Az anyai ösztönöket nem lehet elfojtani. Meg lehet próbálni, de a felszínre törnek, a legkülönbözőbb módon. Pl. így mint nálatok. Beszűkült valóságtudattal.

Volt egy ismerős pár, ahol bár szerettek volna, nem jött össze. Látszólag bele is nyugodtak. Azonban 37-38 éves korára a feleség skizoid tüneteket mutatott, gyerekruhákat vásárolt, éjszakánként felkelt és "szoptatta" a plüssmacit, illetve mindenkinek azt mesélte, hogy gyereke született. Teljesen elveszítette a realitásérzékét. Szét is mentek. Évekig kezelték, sosem jött rendbe teljesen, nem jár emberek közé, teljesen tönkrement a nő. A srác meg azóta is magát okolja.

Ha szereted ezt a nőt, ha fontos neked, akkor próbáld megtudni, valójában mit szeretne. Nagyon fontos, hogy a gyermekvállalásról azonos módon vélekedjetek. 36 éves. 4-5 éve van még vissza a "normál" anyasághoz, nem kevés idő. Erősen javasolnék egy párterápiát.

2017. ápr. 12. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!