Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 36 éves barátnőm és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 36 éves barátnőm és a plüssjátékai. Normális, ha zavar?

Figyelt kérdés

A barátnőm 36 éves, összeköltöztünk. Hozta a plüssjátékait is. Ezt furcsállottam, de próbáltam úgy felfogni, hogy ragaszkodik ezekhez a cuccokhoz.

Ami számomra furcsa, sőt, kicsit ijesztő, hogy ha elutazunk, akkor bepakolja a plüssjátékokat is, és velünk jönnek.

de nem maradnak a szállodai szobában, tényleg velünk "jönnek": ha túrázunk, hegyek között vagyunk ugyanúgy, mint mikor strandon pihenünk.

Számomra ez már kényelmetlen, amíg tartott a nagy szerelem, még kínosan is éreztem magam, hogy emiatt hülyén érzem magam, de ahogy telik az idő, ez nem változott.

Jön a tavasz-nyár, sokat megyünk fesztiválokra, kirándulni... nem akarom, hogy a párom hozza a játékait.

De nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne legyen asértődés belőle?

Illetve vajon bennem van-e a hiba, ha zavar, hogy a 36 éves nőm plüssjátékokkal játszik?

(Mikor magunkkal visszük őket, bolondozik velük, dumál hozzájuk, mórikálja magát, szelfizik velük. Gyerekünk nincs.)

2017. ápr. 10. 23:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

köszi

azért ne úgy képzeljétek, hogy ha elmegyünk túrázni, állandóan játszik velük, nem is annyira játéknak hívnám, mint bolondozásnak: tutujgatás, gügyögés, arcához szorítja őket fotózásnál.

nem nonstop csinálja, beszélgetünk normálisan, felnőtt témákról, vannak egyéb "felnőtt" programjaink... a lényeg, hogy a plüssök jönnek velünk.

2017. ápr. 11. 00:40
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

ismerek egy ilyen lányt, pont ennyi idős, nem R-rel kezdődik a keresztneve? csinált velem is közös fotót, és a plüssét is hozta a hátizsákjából, hogy ő is rajta legyen.

nos, ettől függetlenül sem százas. rá fogsz jönni.

2017. ápr. 11. 05:06
 13/29 A kérdező kommentje:
nem R...
2017. ápr. 11. 07:48
 14/29 anonim ***** válasza:

már rájött...

Beteg a barátnőd. Ezt ő nem tudja. Jó lenne pszichológushoz vinned. Nem ez a baj, hogy ennyire ragaszkodik a plüssjátékokhoz, ez csak tünet.

Nem tudom, hogy miért nincs gyermeketek, de látatlanban azt gondolom, hogy ez lehet az (egyik) oka ennek a viselkedésnek.

2017. ápr. 11. 08:02
 15/29 A kérdező kommentje:
nem akarunk gyerekeket
2017. ápr. 11. 08:12
 16/29 anonim ***** válasza:

Ennek szerintem is valamikomoly oka lehet, ez nem normális. Mert kettesben vagy egyedül az még azt mondom ellmegy, na de nyilvános helyeken...

Biztos hogy nem akar gyereket ő sem? Vagy csak azért mondja mert te is?

2017. ápr. 11. 08:39
 17/29 A kérdező kommentje:
én biztosan nem akarok, ő akart, de felfogta, hogy én nem lennék jó ebben, elfogadta a döntésem.
2017. ápr. 11. 08:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az utolso mondatodban van a kulcs, es o ezzel kompenzalja a gyereket. Tudatalatti dolog, maga se tudja , hogy ezert csinalja. Egy beszelgetes a pszichologussal raebresztene. Mindenesetre szerintem barmennyire sem egyszeru, nem szabadna magat megfosztani attol, hogy gyereke legyen, idovel ez a plussjatek dolog pszichiatriai esetbe is torkollhat. Van aki psziches beteg, mert nincs gyereke, es kepes elrabolni egyet, hogy legyen neki. Mindenesetre forduljon pszichologushoz, es ettol fuggetlenul legjobb lenne, ha atertekelnetek, van e kozos jovotok.
2017. ápr. 11. 09:03
 19/29 A kérdező kommentje:

erre a gyerekdologra nem gondoltam, h. amiatt lenne, de ki tudja...

én arra gondoltam, hogy infantilis csak, egy nagy gyerek még időnként...

2017. ápr. 11. 09:11
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A tutjgatas és a gügyögés egy plüsshöz erre következtethető. tényleg le kell ülnötök megbeszélni, lehet azt fogja mondani, hogy nem akar gyereket, de csak azért hogy ez neked is tetsszen és szeresd továbbra is. ne fosszátok meg egymást a jövőtől.
2017. ápr. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!