Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne közelednem felé?
Figyelt kérdés
Egyetemen van egy lány, akivel testnevelés órán együtt vagyunk. Úgy vettem észre, hogy talán tetszhetek neki. Úgy tudom nincs kapcsolata. Szerintetek hogyan kéne közelednem felé? Esetleg bejelöljem facebookon. Nem lenne túl nyomulós? Mert inkább csak nevedgéltünk együtt ha nem jött össze valami. Beszélni nagyon keveset csak.2022. szept. 29. 14:41
1/2 anonim válasza:
Ez igy meg nem sok minden, szerintem pofaraeses lesz, de facebook teljesen jo. Ne felejtsd, nok barmilyen kozeledesnek orulnek, ha tetszel nekik kulsore. Csak akkor minosul valami zaklatasnak, ha nem. Ugyhogy igazabol barmi jo.
2/2 anonim válasza:
Jaj ugyan, egy kávémeghívás nem zaklatás, ha magától Németh Szilárdtól jön, akkor sem. Azokat az idióták meg, akik nem értenek egy "nem"-ből, minek sajnálni?
Amúgy szerintem élőben lenne érdemes közeledned. Esetleg testnevelés óra után elhívhatod egy kávéra/sütire, hogy "pótoljátok az energiát" vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!