Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondolnátok, ha egy foglalt nő közeledne hozzátok?
A hobbitokból kifolyólag ismeritek egymást, és megkeres titeket mondván hogy mehetnétek együtt űzni a hobbitokat, mivel a közelben lakik.
Ti rögtön arra gondolnátok, hogy többet akar tőletek? Vagy nem gondolnátok bele semmit, csak szimplán baráti találkozás?
Kérlek írjatok kort és nemet is. Köszönöm a válaszokat!
nézd
függ, hogyan,mikor,mi után kérne ilyet
így is értelmezhetem meg úgy is..
f
kor
Azt gondolnám, hogy nem elég jó, hogy a csapatunkban focizzon és nem jöhetne velem.
kor, nem
Ha a hobbimról van szó, akkor nem gondolnám, hogy akar tőlem valamit...programozás + játék a hobbim...
Ha a kérdést a leírás nélkül nézem, akkor annyit válaszolnék, hogy foglalt vagyok, szóval akárki közeledne elutasítanám, ha meg foglalt és úgy próbálkozik, akkor meg lenne róla a véleményem és szerintem még a kapcsolatot is megszakítanám...
23F
Egyszer én is elkezdtem sportolni egy foglalt nővel, milyen boldog voltam, hogy van párja és hajlandó velem hobbyt űzni. Hamar kiderült, hogy többet akart de nem bántam meg :P
De minden csak rajtad áll, ha elkezd is nyomulni akkor le tudod állítani vagy nélküled nem tudja megtenni mert az már erőszak. Kipróbálni ki lehet vele a hobbit, előre ezen szerintem kár rágódni. 39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!