Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha foglalt lett?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem régóta csak nem mertem neki írni meg oda sem mertem menni mert félős voltam.Osztálytársaim mindig kiabáltak szünetbe neki,hogy így szeretem meg úgy szeretem.Elvileg én is tetszettem neki mert állandóan néz meg osztálytársaimnak meg haveromnak is mondta,hogy nem tudja miért vagyok ilyen meg nem lenne velem semmi baj csak ilyen a viselkedésem.Közben nekem is volt egy 2 éves kapcsolatom meg neki is,és pont véletlen majdnem egyszerre lett vége.Most az osztálytársammal jött össze 2 hónapja de mindig engem néz így is.Mikor összejöttek csak akkor jöttem rá hogy mennyire bolond voltam,hogy miért nem kezdtem el vele hamarabb beszélni és akkor lehet lett volna valami köztünk.Lehet eddig rossz lánnyal voltam együtt,és úgy érzem talán ő az igazi csak eddig vak voltam.Most fogok végezni a suliban és Ő is és így attól félek hogy elfogunk távolodni egymástól.Egyébként 10 km-re lakik tőlem.2016. ápr. 29. 13:14
1/4 anonim válasza:
Most már ne csinálj semmit.
Tartsd tiszteletben, hogy mással jár.
Gondolom, neked is szarul esne, ha a barátnődet megpróbálná valaki elhappolni tőled.
Tudod, a karma... Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is szeretnéd, ha bánnának veled...
2/4 anonim válasza:
Ez a vonat már elment.
Esetleg ha vége a mostani kapcsolatának, akkor próbáld meg. Addig ne. Vagy ismerkedj többet és beleszeretsz valakibe.
3/4 A kérdező kommentje:
Én ezt teljes mértékben tiszteletben tartom,hogy mással van .
2016. ápr. 29. 15:58
4/4 anonim válasza:
Nagyon helyes. Tartsd meg továbbra is ezt a jó szokásodat. Egyébként írtad, hogy új suliba fogsz menni jövőre, na pont erre van szükséged. Még pár hónap és az új közeg teljesen kizökkent majd. Arról nem is beszélve, hogy mennyi új lány lesz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!