Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már foglalt pasit valakinek elhódítania?
Erkölcscsőszöket nem kérek, tisztában vagyok a többségi társadalom véleményével, olyan személyes sztorikat szeretnék hallani, ahol a pasit a párkapcsolatból sikerült elhódítani, vagy épphogy pont nem.
Megnyugtatásul: A pasi 28 éves, és egyáltalán nem biztos, hogy van barátnője. Annyira közeli ismerősök pedig nem vagyunk, hogy ilyenre rákérdezzek. L/23
Lszi normális válaszokat. Köszii.
Aham, kétszer, ha nagyon akarom, háromszor, de csak egyből lett kapcsolat, a másik távolság miatt nem valósult meg, a harmadiknál pedig mégse volt olyan jó parti a srác. Ha nagyon akartam volna, sikerül még párat, de nem űzök sportot belőle.
Amugy a forgatókönyv mindenütt ugyanaz, volt egy kapcsolata a srácnak, ami egyszer fent, egyszer lent, nem volt annyira rossz azért, hogy szakítsanak. Aztán megismerkedtünk, újdonság élménye, és így tovább. Ha nem én, akkor viszi más, ez nem annyira az én személyemen múlott.
(Nem, nem tartok tőle, hogy lenyúlják a páromat)
21L
Csak azt lehet vinni, aki rossz kapcsolatban van és kifelé kacsintgat belőle. Ha minden rendben, nincs esélyed, max 1 x kihasznál(nak), ha jól nézel ki.
Ez a nem közeli ismerős pasi mivel foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!