Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam egy sráccal, akinek barátnője van! Eddig 2 évig szerettem őt, most sikerült elfelejtenem, erre elhív sétálni és megcsókol! Én meg hagyta magam (? )
Kérlek, segítsetek! Mocskos r*bancnak érzem magam! Ismerek egy srácot, már majdnem 3 éve. Fülig szerelmes voltam belé, majdnem 2 évig, de neki már akkor is barátnője volt, ezért lemondtam róla. Sokszor szakítottak a lánnyal, és sokszor én vigasztaltam, persze nem "úgy". Aztán beleszerettem egy másik srácba, vele tegnap csókolóztam(!!! úristen.. most elszörnyedtem magamon...), de neki nem kellek. Azért csak szórakozott velem... Na mindegy. Viszont, akit 2 évig szerettem, most a legjobb barátom. Ma elhívott találkozni, hogy bocsássak meg neki (2 napja nagyon összevesztünk). És, hát, az ő vigasztalása kicsit "többre" sikeredett, mint ahogy kéne. Közölte, hogy engem már akkor kiszemelt, amikor megismert. És majdnem fél órán keresztül csókolóztunk! Most szörnyen érez magam, egy piszkos kis ku*vának...
Kérlek! Segítsetek! A csaját szörnyen sajnálom, pedig ő világ életében utált engem. Most nagyon lelkifurdalásom van...
én 14/L ő 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!