Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kellene közelednem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene közelednem egy 43 éves férfihez?

Figyelt kérdés

Róla: egyedülálló, elvált apuka, 2 tíz év körüli kislánya van. Korábban sportoló volt, most is a sportban dolgozik.

Én: 34 éves nő vagyok, korábban én is sportoltam. Voltam házas, de elváltam, nem született gyerekem. Szereztem 2 diplomát, jelenleg civil munkát végzek.

Mindketten odafigyelünk magunkra, a külsőnkkel szerintem nincs gond.

Felületesen, futólag ismerjük egymást, de tényleges kapcsolatban nem voltunk soha, nem beszélgettünk, stb.

Hogyan kellene közelednem ehhez a férfihoz? Ti hogyan csinálnátok, ha nők vagytok?

Ha férfiak vagytok, nektek mi tetszene, tetszene-e egyáltalán, ha egy nő kezdeményezne?

2020. dec. 19. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szeretettel
2020. dec. 19. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok.Nekem tetszene a dolog,de egy nő max. akkor fog közeledni hozzám,ha el akar gázolni a kocsijával.
2020. dec. 19. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom, jól néz ki a pasi. Akkor menj fel pár tarskeresobe, biztos ott lesz. Ha nem, akkor is jobb lesz, ha tisztában vagy vele, h nem egyedül vagy a pályán. 😊 Ne legyél naiv, nem véletlen elvált pasi, aki nem vitte ki a szemetet...
2020. dec. 19. 18:56
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
19%
Jöttödre kelet felől, 4nap múlva szàmítson.
2020. dec. 19. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

Férfi vagyok.

Azért, mert közeledne felém (most a férfi személyeként nyilatkozom, nem a magaméban!) szívesen venném, ha magam is párt keresek. Tételezzük fel, hogy ő párt keres, Neked pedig ő szimpatikus.

Nem írod, milyen gyakran és hol látjátok egymást. Fő, hogy úgy intézd a dolgaidat, hogy gyakran légy a látókörében, hogy megakadjon rajtad a szeme.

Ha konditeremben látjátok egymást, akkor lehetőleg távozzatok egyszerre, együtt. Említsd meg, hogy milyen jó volt a kondi, aztán ezt a sport témát fűzd tovább. Alighanem meghív egy kávéra... Aztán majd alakul. Lehet, hogy ő, lehet hogy Te hagyod abba... Ki a fene tudhatja előre...?

2020. dec. 19. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy,csak találsz jobbat is.
2020. dec. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!