Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyabbra mernéd fűzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabbra mernéd fűzni a kapcsolatot olyan emberrel, akiről sejted, hogy nem szerelmes beléd, de szeret?

Figyelt kérdés

Sosem mondta még, hogy szeret vagy, hogy hiányzol neki, a beszélgetések nagy része pedig olyan érzést kelt, mintha csak egy "haveroddal" járnál.

Amikor felhoztam ezt finoman, azt mondta, hogy ezeket a tinik szokták mondani, meg a filmekben van ilyen, ő nem romantikus típus, és szerinte nem létezik olyan sem, hogy szerelem. Egyébként bújós meg aranyos, de emiatt hiányérzetem van állandóan. Nekem nem volt még ilyen kapcsolatom, hogy tényleg úgy éreztem magam, mintha csak egy fiú haverommal járnék, de jól kijövünk és jól érezzük magunkat együtt. Most felmerült az összeköltözés, ő kérdezett rá. Igazából komoly dilemmában vagyok, mert már az életkoromból kifolyólag sem szeretnék évekig "vakvágányon" lenni, hogy aztán rájöjjek 1-2 év múlva, hogy mondjuk nekem e enélkül nem megy. Vajon ez a normális ennyi évesen, és fogadjam el, hogy ilyen korban már nincs nagy lamúr? Már most olyan érzésem van, mint akik 20 éve házasok. :D

Életkorunk 35 és 32.

2022. szept. 25. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Csernus érzelmi fogyatékosoknak hívja őket, akik csak a telefonjukat nyomkodják. Férfiban és nőben egyaránt.
2022. szept. 25. 22:54
 12/16 A kérdező kommentje:
11: ez most hogy jött ide?:)
2022. szept. 25. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Már mentem ilyenbe bele, de nagyon rossz folyamatosan azzal szembesíteni magam, hogy ez nem szerelem. A szerelem az egész más, nem lehet leírni, de annyival több, még ha később át is alakul..
2022. szept. 26. 00:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennek vele. En mar csomo elvalt 40es pasitol hallottam, hogy igazabol sose volt szerelmes, nem olyan nore vagyott mint a volt felesege, de szerette es ugy gondolta felesegnek jo lesz. Aztan a sztorit tudjuk, revbe ert a bazasaggal a pasi, onnantol mar van annyi onbizalma hogy szemez a jobb nokkel is. Es erdekes, de veluk mar romantikus is. Ez a "nem vagyok romantikus" duma mind hazugsag, csak nem kellesz elegge.
2022. szept. 26. 03:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék mellette így. Egyértelmű, hogy neked nem ez kell. Összeköltözve még megszokottabbá és laposabbá válna az egész, ha már most ez van. Igenis van 30 felett olyan, hogy "megvesznek" egymásért. Majd mindenki talál magának olyat, amilyen ő.
2022. szept. 26. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha jó a szex, akkor ellennék vele, mert miért ne :D

2022. szept. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!