Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyabbra mernéd fűzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabbra mernéd fűzni a kapcsolatot olyan emberrel, akiről sejted, hogy nem szerelmes beléd, de szeret?

Figyelt kérdés

Sosem mondta még, hogy szeret vagy, hogy hiányzol neki, a beszélgetések nagy része pedig olyan érzést kelt, mintha csak egy "haveroddal" járnál.

Amikor felhoztam ezt finoman, azt mondta, hogy ezeket a tinik szokták mondani, meg a filmekben van ilyen, ő nem romantikus típus, és szerinte nem létezik olyan sem, hogy szerelem. Egyébként bújós meg aranyos, de emiatt hiányérzetem van állandóan. Nekem nem volt még ilyen kapcsolatom, hogy tényleg úgy éreztem magam, mintha csak egy fiú haverommal járnék, de jól kijövünk és jól érezzük magunkat együtt. Most felmerült az összeköltözés, ő kérdezett rá. Igazából komoly dilemmában vagyok, mert már az életkoromból kifolyólag sem szeretnék évekig "vakvágányon" lenni, hogy aztán rájöjjek 1-2 év múlva, hogy mondjuk nekem e enélkül nem megy. Vajon ez a normális ennyi évesen, és fogadjam el, hogy ilyen korban már nincs nagy lamúr? Már most olyan érzésem van, mint akik 20 éve házasok. :D

Életkorunk 35 és 32.

2022. szept. 25. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kötném szorosabbra az életem valakivel, aki mellett folyamatos háttérben húzódó hiányérzetem van.
2022. szept. 25. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen érzelmi analfabéta emberrel sosem lesz kielégítő párkapcsolatod. Mindig hiányozni fog belőle az intimitás. Én 4 hónapot bírtam ilyen ember mellett, de már azt is sajnálom.
2022. szept. 25. 21:40
 3/16 Ghgj ***** válasza:
100%
Nekem ez nem menne. Csak gondolj bele abba, hogy szembejön valaki, akiről megsejted, hogy beléd szeretett. Stabil kapcsolatban ezt lehet kezelni, de ahol ilyen hiányt szenved valaki, abban kb. esélytelen, ha valaki részéről szenvedélyt tapasztalsz majd, az le fog venni a lábadról. Én nem adnám meg a lehetőségét annak, hogy csalódnom kelljen az elveimben azért, mert beértem a langyossal.
2022. szept. 25. 21:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Hármas: én is ezen gondolkodtam igen, azt észrevettem már magamon, hogy "féltékeny" leszek azon párok nő tagjára, ahol megvan ez a lamúr a férfi részéről. Viszont nem tudom van-e értelme csak emiatt hagyni az egészet (főleg, hogy ahogy látom amúgy is ez lesz kb 10 éven belül mindenkinél), amikor egyébként mondjuk minden más rendben van. És érdemes-e felhozni még a témát - de utóbbival úgy vagyok, hogy nem szeretném, ha ki lenne erőltetve
2022. szept. 25. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne minden más rendben, ha a legalapabb dolog nincs meg? Most ez mivel másabb, mint egy barátság extrákkal? Én biztos nem lennék olyannal, aki nem szerelmes belém és aki annyit nem mond soha, hogy szeret és hiányzom neki. De te tudod.
2022. szept. 25. 21:47
 6/16 Ghgj ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy törekedni kell a lehető legjobbra, és saját szememmel tapasztaltam "testközelből" olyan házasságot, ahol 30 év után sem ez volt a helyzet (exem szülei, 5 évig voltam a család része). Ők számomra követendő példa, gyengéden szerelmesek egymásba több évtized, 3 felnőtt gyerek után is.
2022. szept. 25. 21:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazából én már a 30-as korosztályban is ezt látom az ismerős pároknál, hogy nincs ez sehol, amire "én vágyok", mégsem szakítanak, és elvannak egymással. Ezért gondolkodtam el ezen, hogy csak emiatt kioffolni megéri-e. Persze más kérdés, hogy én hogy érzem magam, és mondjuk lehet őket nem zavarja, de engem meg igen. Valószínűleg egy komolyabb beszélgetés lesz a vége
2022. szept. 25. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Igen, mert bármi lehet a vége.
2022. szept. 25. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem. " Már most olyan érzésem van, mint akik 20 éve házasok." Számomra ez eldöntené, nyilván nem olyan a szerelem, mint 10-20-as éveidben, jóval tudatosabb, de van később is. Van olyan aki nem romantikus típus, és van aki nem mondja ki hogy szeret, de ezeket számtalan más módon mutatja, ha ő kimondja, hogy még csak nem is hisz a szerelemben, és úgy érzed barátként kedvel, az megalkuszik, mert neki megfelelsz, de szerintem neked nem kellene mellette, ha nem erre vágysz. Persze, ha ez kölcsönös lenne lehetne belőle tartós kapcsolat, de így neked folyamatosan hiányérzeted lenne.
2022. szept. 25. 22:13
 10/16 A kérdező kommentje:
9-es: igen, igazad van. Egyébként "más módokon" kimutatja amikor találkozunk, de mivel nem lakunk együtt és nem minden áldott nap látjuk egymást, a köztes időkben fb-on beszélgetünk - ott viszont "nem tudja kimutatni" (ha már szavakkal nem akarja vagy nem megy neki). Ezért tartanám érdekesnek az összeköltözést, de persze kérdés, hogy jobb lenne-e a dolog ilyen szempontból vagy pont, hogy ugyanolyan:)
2022. szept. 25. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!