Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még rajtam kívül olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül olyan nő akibe soha egy férfi sem volt szerelmes?

Figyelt kérdés
Mindig én szerettem, de engem nem szerettek viszont. Mindig annyit adtam, vagy adtam volna, de sosem kölcsönöztek.
2022. szept. 16. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Én férfi vagyok, de általában egy ilyen esetben pont mindig az a baj, hogy túl beleadtok mindent, másnak akartok megfelelni, és nem magatoknak.
2022. szept. 16. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Aztán még is hogyan? Ha valakivel össze jönnék onnantól már nem sok kell az igaz szerelem szikrájához...
2022. szept. 16. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Igen, én. De ennyire nem dramatizálnám a dolgot. Amit tapasztaltam, hogy a kapcsolatok legalább fele nem tiszta érzelmekre épül, mindig az egyik jobban szeret, illetve a kényelem és az érdek szinte mindig tetten érhető a kulisszák mögött. Szerintem nem kell annyira tragikusan felfogni. Sok férfi egyáltalán nem is szerelmes, csak egy jó testet akar döngetni, szinte mindegy ki a tulajdonosa. Annyi a kriterium, hogy nézzen ki jól meg ne legyen nagyon idegesítő és kész az eszményi nő. A nőknél meg az anyagiak a főbb húzó ág, felül ír mindegy emberi principiumot. ;)
2022. szept. 16. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

3 hát sajnállak, ha erre jutottál, nyilván ez áll annak a hátterében, amikor beszólogatsz itt szerelmes nőknek, a sima irigység.

igenis vannak szerelmes ffiak, akik egy jó testnél többet akarnak, mondjuk egy okos, tehetséges nőt, és vannak nők, akik nem a pénzre utaznak.

2022. szept. 16. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Igen,én például ilyen vagyok.

Sosem néztek rám úgy,nyilván nem vagyok egy nagy szépség,de tényleg senkinél nem vettem eddig észre.

24/l

2022. szept. 16. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokra megy az ember a szerelemmel mikor az annyira múlandó dolog. Amúgy senki nem kért meg, hogy ítélkezz felettem 4-es, nem ismersz, nem szólogatok be senkinek. De köszönöm a látatlanban elemzést.
2022. szept. 17. 06:42
 7/8 anonim ***** válasza:

6

nem mindenki számára múlandó! nálunk már bő évtizede tart.

másrészt ez egy trükk, amivel átvered a saját elmédet, ha azt hangoztatod, nincs igazi szerelem, mert valószínűleg így próbálsz lelkileg megbirkózni azzal, h. nem kellesz senkinek.

2022. szept. 17. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

"azt hangoztatod, nincs igazi szerelem" sehol nem írtam ilyet, nyugodtan vissza olvashatod.

Amúgy nem is értelek, miert támadsz és személyeskedsz kitartóan, úgy hogy nem is ismersz. A kerdesre válaszoltam, egy vélemenyt írtam, a saját tapasztalatomat, ennyi, nem egyezik a vélemenyünk akkor mi van?

2022. szept. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!