Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan nő akibe soha egy férfi sem volt szerelmes?
3 hát sajnállak, ha erre jutottál, nyilván ez áll annak a hátterében, amikor beszólogatsz itt szerelmes nőknek, a sima irigység.
igenis vannak szerelmes ffiak, akik egy jó testnél többet akarnak, mondjuk egy okos, tehetséges nőt, és vannak nők, akik nem a pénzre utaznak.
Igen,én például ilyen vagyok.
Sosem néztek rám úgy,nyilván nem vagyok egy nagy szépség,de tényleg senkinél nem vettem eddig észre.
24/l
6
nem mindenki számára múlandó! nálunk már bő évtizede tart.
másrészt ez egy trükk, amivel átvered a saját elmédet, ha azt hangoztatod, nincs igazi szerelem, mert valószínűleg így próbálsz lelkileg megbirkózni azzal, h. nem kellesz senkinek.
"azt hangoztatod, nincs igazi szerelem" sehol nem írtam ilyet, nyugodtan vissza olvashatod.
Amúgy nem is értelek, miert támadsz és személyeskedsz kitartóan, úgy hogy nem is ismersz. A kerdesre válaszoltam, egy vélemenyt írtam, a saját tapasztalatomat, ennyi, nem egyezik a vélemenyünk akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!