Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja úszok a lila ködben, annyira szerelmes vagyok. Éjjel nappal ő a gondolatom. Baj van velem?
Amúgy egy kollégáról van szó. Soha nem voltam még ennyire szerelmes. Imádom a hangját, a stílusát, a nevetését, imádom ha mérges, ha álmos. Folyton a közelében akarok lenni. De már 9 hónapja masszívan beleköltözött a fejembe és ez már kezd nem jó lenni.
Reggel ő az első gondolatom, este ő az utolsó. Ha barátokkal vagyok rajta jár az eszem. Ha vezetek a belvárosban mániákusan nézem az autókat hátha látom valahol. Más várja a hétvégéket, én meg utálom őket mert akkor nem látom őt.
Ő is úgy viszonyul hozzám, hogy néha úgy veszem észre, hogy lehet én is tetszem neki. Sokszor megérint, bókol, különleges kapcsolat van köztünk. De valamiért nem akar lépni. És emiatt kezd már ez az egész szerelem átmenni fájdalmasba.
Félek, hogy hogyan fogom lereagálni, ha lesz valakije. Folyton vacilálok, hogy mit kéne tennem, kéne-e lépnem valamit. De nem tudnék elviselni egy visszautasítást. De ezt úgy képzeljétek el, hogy 9 hónapja töményen beleköltözött a fejembe, pont ezért mert mindenről ő jut eszembe.
Próbálok edzeni, de edzés közben is folyton nézem a telefonomat, hátha rám ír. Próbáltam új hobbit találni (saját készítésű dolgot csinálni) de már azon is azt veszem észre, hogy azon gondolkodom hogy neki is készítek ajándékot. A barátnőim idegeimre megyek már, mert mindennap el kell mesélnem, hogy mi történt Vele a munkahelyen.
Nagyon rossz ez az állapot de egyben jó is, mert jó érzés szerelmesnek lenni főleg belé, de úgy érzem kezdek bekattanni hogy ennyire a mindennapjaim részévé vált, a gondolataim részévé. Amúgy 30 éves vagyok, de soha nem voltam még így. Szerintetek beteges? De tudom ha kapcsolatban lennék biztos lenyugodnék valamennyire, de ez a folytonos cica"játék, flörtölés, hogy keresem a jeleket, hogy elképzelek vele szituációkat.. És mindennap 8 órában a közelében vagyok...
Ha iden is lesz vadaszkiallitas, ki lehetne allitani a kerdezot Chad-vadaszat kategoriaban.....
38F incel
Mindketten függetlenek vagytok? Ha tetszel neki, és egyedülálló, már régen lépnie kellett volna. 9 hónap túl hosszú idő. Egyértelmű jeleket adtál felé?
N
miért hagyod, h. sokszor megérintsen ha nem jártok?
a faxik szeretik az olcsó nőket, de tapasztalataim szerint az igazi férfiak nem.
csak magukban v. a haverokkal röhögnek az olyan nőkön, akik majd elájulnak tőlük, és engedik a tipitapit, miközben nincs is köztük semmi.
Nem látok arról írva, hogy te mit léptél. Ki érdekel, hogy valamiért nem lép. Lépj te.
Amúgy rózsaszín köd. A lila az a szenvedés, kín színe.
Hogy lennel már szerelmes egy olyan emberbe, akivel meg csak nem is beszéltek ?🤣 nevetséges.
Fellángolás és erőt vonzalom, amit érzel. De nem szerelem.
Én valamiért nem merek lépni, túl erős a büszkeségem, de ugyanakkor önbizalomhiányos is vagyok. Soha nem voltam kezdeményező fajta. Bár lehet igazából az a baj, hogy nem tudom mit és hogyan kéne lépnem.
Nem tipi tapi megy, nem kell kiforgatni a szavaimat. Hanem pl. nevetésnél megérinti a vállam, ha belemerülök a munkába megbök az ujjával, "kötekszik".
#8 Mindennap beszélünk... Szoros kapcsolat alakult ki köztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!