Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg nem értékelik azt, ha valaki szerelmes beléjük és teper értük, hanem olyan kell nekik, aki bunkó és akit nem kaphatnak meg?
Ez sarkítva van. De van benne igazság.
A lányoknak általában az kell, akin látják, hogy nincs oda értük. Nem kell, hogy bunkó legyen. A lényeg h ne kezelje különlegesként. Ne látszódjon, hogy bejön neki.
Nem, ez a közelében sincs a valóságnak.
A nők azt akarják, hogy kezeld őket emberként, és ha megtetszik az, ami valóban ő (az érdeklődési köre, humora, személyisége), akkor teperj érte. Segge, melle, szép pofija sok nőnek van, ha ez fog meg, nem az adott nő fog meg. Ha akkor csillan fel a szemed, amikor be vagyok lelkesedve attól, amit olvastam, és abba kapcsolódsz be, az vonzó lesz.
Magyarul: legyél önmagad és várd, hogy szembejön az, aki neked való. A nők is ebből állnak ki.
Az számít, ki tetszik a csajnak.
Ha nem jössz be neki, teperhetsz ítélet napig.
A másik meg alapból tetszik neki, ő nézte ki magának.
Régen rossz, ha amiatt jössz be valakinek, mert ő bejön neked.
Ha valaki szerelmes belém, akinek ezt nem tudom viszonozni, az számomra terhes. Nem akarom bántani, de kb minden szavammal bántom, mivel átverni/hitegetni sem akarom. Inkább egyértelműen elküldöm aztán messzire elkerülöm. Ha ezek után teper, az megijeszt.
Természetesen, a leírás nem igaz, elvárom a páromtól, hogy szeressen, ezt mutassa ki és ne legyen bunkó. Van párom, szeret, kimutatja, nagyon kedves és figyelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!