Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg nem értékelik azt, ha valaki szerelmes beléjük és teper értük, hanem olyan kell nekik, aki bunkó és akit nem kaphatnak meg?
5-ös
Te a nőkről írsz,nem lányokról. :D
Amúgy az megvan, hogy egyik ember vonzalma független a másikétól? Nem azért leszünk szerelmesek valakibe, mert ő is szerelmes belénk, hanem mert valami megfog a személyiségében.
Ettől függetlenül a túlzott, nyálas nyomulás tényleg a legrosszabb stratégia, amit egy férfi választhat. Az egy mítosz, hogy a nőknek bunkó paisk kellenek, de valóigaz, hogy a második randin elömlengett szerelmi vallomás kimondhatatlanul rossz ötlet. Ugyanez igaz egyébként fordítva... Nekem nem úgy tűnik, hogy a férfiak AZONNAL szerelemre, elköteleződésre és komoly kapcsolatra vágynak.
Mit értékeljek azon, ha valaki akar tőlem valamit, akitől én nem?
Nyilvánvalóan ha az illető tetszik, akkor értékelni fogom. És nem az után fogok kajtatni, aki nem kíváncsi rám.
De a kéretlen közeledésnél rosszabb nincs
#14eshez hasonlót akartam írni.
Miért nem lehet felfogni, hogy a vonzalmat nem lehet kierőszakolni, akkor se, ha a földön csúsztok?
Sőt, az ellenkezőjét éritek el.
(És nem azért, mert a bunkó nagyarcú Jani kell a szomszédból....)
Ti miről beszéltek? Egyáltalán nem értitek anit írtam.. 😄
17. Te ne legyél ostoba,kérlekszépen.
Én arról írtam,ha a kölcsönös vonzalom megvan;egy nő nem a bunkó,kihasználós típust fogja választani.Ezzel szemben viszont egy lány aki még nem tapasztalta meg azt a pofára esést amit általában felnőtt koráig szinte mindenki,addig vonzódik a rossz fíúkhoz.
Hiába magyarázom el,nem fogjátok érteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!