Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok tényleg nem értékelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg nem értékelik azt, ha valaki szerelmes beléjük és teper értük, hanem olyan kell nekik, aki bunkó és akit nem kaphatnak meg?

Figyelt kérdés

2022. szept. 16. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Igen, ezt magam is így tapasztaltam.
2022. szept. 17. 07:18
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

5-ös

Te a nőkről írsz,nem lányokról. :D

2022. szept. 17. 07:37
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy az megvan, hogy egyik ember vonzalma független a másikétól? Nem azért leszünk szerelmesek valakibe, mert ő is szerelmes belénk, hanem mert valami megfog a személyiségében.

Ettől függetlenül a túlzott, nyálas nyomulás tényleg a legrosszabb stratégia, amit egy férfi választhat. Az egy mítosz, hogy a nőknek bunkó paisk kellenek, de valóigaz, hogy a második randin elömlengett szerelmi vallomás kimondhatatlanul rossz ötlet. Ugyanez igaz egyébként fordítva... Nekem nem úgy tűnik, hogy a férfiak AZONNAL szerelemre, elköteleződésre és komoly kapcsolatra vágynak.

2022. szept. 17. 09:34
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Mit értékeljek azon, ha valaki akar tőlem valamit, akitől én nem?

Nyilvánvalóan ha az illető tetszik, akkor értékelni fogom. És nem az után fogok kajtatni, aki nem kíváncsi rám.

De a kéretlen közeledésnél rosszabb nincs

2022. szept. 17. 09:44
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

#14eshez hasonlót akartam írni.

Miért nem lehet felfogni, hogy a vonzalmat nem lehet kierőszakolni, akkor se, ha a földön csúsztok?

Sőt, az ellenkezőjét éritek el.

(És nem azért, mert a bunkó nagyarcú Jani kell a szomszédból....)

2022. szept. 17. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
22%
Hiába pontoztok le,akkor is ez az igazság. Egy mire való nő az a férfi bizalmát,szeretetét és őszinteségét értékeli..viszont egy lány aki még nem érett még teljesen fejben nem ezeket az "adottságokat" fogja előtérbe helyezni.
2022. szept. 18. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Ne légy ostoba... A nők értékelik annak a férfinak a szeretetét, őszinteségét és bizalmát, akit ők maguk is szeretnek. De azon nincs mit értékelni, hogy egy számomra közömbös ember szerelmes belém. Ki nem szarja le?
2022. szept. 18. 10:38
 18/21 anonim válasza:
66%
Egy lánynak nem tetszik meg egy fiú azért, mert a srác odáig van érte. Főleg akkor nem, ha nyomul, akkor csak idegesítő.
2022. szept. 18. 10:41
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
De most komolyan, ilyen alapon egy "vaLaMirE vaLó Nő" az első férfi karjaiba veti magát, aki szerelmet vall neki? Komolyan ott tartunk, hogy a szerelem és a vonzalom nem kell kölcsönös legyen, elég, ha a férfi érzi? Hihetetlenek vagytok...
2022. szept. 18. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Ti miről beszéltek? Egyáltalán nem értitek anit írtam.. 😄

17. Te ne legyél ostoba,kérlekszépen.

Én arról írtam,ha a kölcsönös vonzalom megvan;egy nő nem a bunkó,kihasználós típust fogja választani.Ezzel szemben viszont egy lány aki még nem tapasztalta meg azt a pofára esést amit általában felnőtt koráig szinte mindenki,addig vonzódik a rossz fíúkhoz.

Hiába magyarázom el,nem fogjátok érteni..

2022. szept. 19. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!