Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire értékelitek, ha a hölgy szerelmes levelet ír nektek (kapcsolatban vagytok)?
Így is tudatja, hogy mennyire szeret téged.
Túl romantikusnak és nyálasnak tűnik?
Vele vagy kapcsolatban.
Kicsit félreérthető lett. :)
attól függ hogyan fogalmaz...ha mindenféle lírai nyálas dolgot ír akkor nyálas...de ha próbál viccesen olyan dolgokat belefogalmazni ami kettőnkkel kapcsolatos az szerintem tetszene is...
pl én informatikus vagyok (2 éve dolgozok), ő ápolónőnek tanul, szóval teljesen máshogy látjuk az embereket, a világot...de attól még lehet frappásan fogalmazni :)
22F (barátnőm 22L)
Ha folyton szerelmes leveleket írogatna még a kapcsolatban is és elvárná, hogy ezért cserébe körbeugráljam, határtalan rajongást és lelkesedést mutassak és ha ezt nem kapja meg, akkor meg menne az érzelmi zsarolás, akkor otthagynám.
Viszont ha nem ilyen önértékelési gondok miatt csinálja és nem az a lényeg, hogy ünnepelve legyen, hanem tényleg azért, mert szeret, akkor örülnék neki, jól esne, és elérné, hogy sűrűbben menjünk el vacsorázni, színházba és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!