Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jó összeköltözni?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel első látásra szerelem volt mindkettőnknek. Azóta rengeteget beszéltünk messengeren, majd egy fél napos randink volt, utána megint rengeteg hajnalig tartó csetelés, és most együtt töltöttünk egy egész hétvégét. Egyszerűen mindketten azt érezzük, egymásnak teremtettek bennünket, biztosak vagyunk egymásban iylen rövid idő után is. Hiszen az egész még csak 2 és fél hete kezdődött, mégis úgy érezzük, mi ismerjük egymást legközelebbről, annyira sokat beszéltünk,lelkiztunk. A gond csak az, hogy távol lakunk egymástól, 2 órás út és én a munkám miatt eléggé be vagyok korlátozva (csak 1-1 szabadnapjaim vannak). Felmerült az összeköltözés, de egyelőre nem mentünk bele komolyabban a témába. Őt nem köti oda a munkája, bárhonnan tud dolgozni, viszont az apukája lakásában egyedül él régóta, az akkor üresen állna ott, ha hozzám költözne. Ha hozzám költözne akkor albérletet kellene kivennünk, amit igazából 1 évnél rövidebb időre nem adnak ki. Szóval kérdés, meddig érdemes várni az összeköltözéssel? Úgy érezzük, ezt akarjuk, de azért para hogy 2 és fél hete ismerjük egymást.
Mi 3 hónap után költöztünk össze, azóta már eltelt 3 év, összeházasodtunk és vettünk saját lakást.
2022. szept. 19. 19:18
2/11 anonim válasza:
én nem tenném!2 és fél hét kutyafüle, most a hormonoktól olyan az agyatok,m mint, akik be vannak drogozva, nem tudtok felelős döntést hozni.
én mindenképp minimum fél évet várnék, de inkább egy évet.
nem hajt a tatár, és nagyon meg is szívhatod.
és hát persze az elején mindenki azt, érzi, h. minket egymásnak teremtettek, ebben semmi újdonság nincs, ne hidd.
aztán jön a feketeleves, a nagy pofára esések és kiábrándulások.
2022. szept. 19. 19:41
3/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Milyen korábbi tapasztalataid vannak? Aki költözne, el tudna helyezkedni az adott városban? Lenne menekülő "B" opció, ha nem jönne össze?
2022. szept. 19. 19:55
4/11 anonim válasza:
Mi amikor fel evesek "leszunk" Aakkor fogunk osszekoltozni az en varosomban ahol van szamunkra egy lakas es nem kell albit fizetni, o meg a sajat varosaba (40p vonattal) ingazik majd.
2022. szept. 19. 20:30
5/11 anonim válasza:
Hát én már jártam úgy hogy én is azt hittem megfogtam Isten lábát, gyorsan összeköltöztünk, aztán egy hónap után otthagytam annyira megváltozott, fel se fogtam mit keresek ott, olyan emberrel mint ő, aki az ellentéte lett amit megismertem (vagy amit én láttam bele). Ezt tudja tenni a rózsaszín köd.
Én fél év randizgatást kivárnék, kell ez a próba mint egy biztonsági szűrő amit kiálljon a kapcsolat, nem kell rögtön korlátlanul egymás markába huppanotok, mert így nagyobb a csalódás esélye mert lehet más valóság mint az elképzelés.
De ahogy érzed.
2022. szept. 19. 21:01
6/11 anonim válasza:
Mi is ugyanígy éreztünk egymás iránt a párommal, de úgy voltunk vele, hogy várunk fél évet. Nem bántuk meg, bár mi minden nap tudtunk találkozni (éltünk is ezzel a lehetőséggel). Ha úgy érzitek, hogy nem szeretnétek várni, akkor olyan albérletet kellene keresni, amit várhatóan egyikőtök is tud fizetni egy évig, és már előre megbeszélni, hogy ha nem jönne össze, melyikőtök veszi át a lakást (esetleg kifejezetten az ő nevére kivenni, de persze a tulajdonos tudtával). Tudom, hogy ez ridegnek tűnhet, de azért nem kell teljesen elveszíteni az agyatokat, gondoljatok önmagatokra és a másikra is! Lakva ismerszik meg az ember, és tényleg az elején nagyon el tudnak vinni minket a hormonok. De közben azért azt is látom, hogy ha mi nem tudtunk volna minden nap találkozni, akkor elképzelhető (de azért nem biztos), hogy sokkal nehezebben mélyült volna el a kapcsolatunk, vagy nagyon (fájdalmasan) hiányzott volna.
2022. szept. 19. 22:20
7/11 anonim válasza:
3 hónap után költöztünk össze, 3 év után idén volt az esküvőnk.
2022. szept. 20. 11:16
8/11 anonim válasza:
2 hónap után költöztünk össze de szinte minden 2. nap volt randi. Tehát elég jól ki tudtuk ismerni egymást. Már több mint 1 éve együtt élünk és minden szuper.
26N 33F
2022. szept. 20. 19:41
9/11 anonim válasza:
3-4 honapja voltunk egyutt amikor hozzakoltoztem alberletbe, egy evvel kesobb hazat vettunk (ez volt tavaly nyaron). Jovo ev tavaszan eskuvo, akkor leszunk egyutt harom eve.
2022. szept. 21. 20:36
10/11 anonim válasza:
Első randi után nem tudtunk elválni, nálam aludt, aztán már azon a héten összeköltöztünk. Azóta is boldogok vagyunk együtt, az esküvőt tervezzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!