Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznél valakivel aki nem szerelmes beléd?
Figyelt kérdés
Ebből mi sülhet ki?2022. jan. 4. 17:56
2/9 anonim válasza:
Ha fullos, és dughatom, és nem lép félre, simán.
Realista vagyok, volt is rá példa. Nem érdekel a szerelem, mert nem vagyok 13 éves, tinilány, sem köcsög incel.
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a megállapodás tárgya.
Baráti alapon is össze lehet költözni, vagy ha mindkét fél szimpatizál a másikkal, de mondjuk nem volt szerelem első látásra, úgy is elképzelhető az összeköltözés. Sokféle okból lehet összeköltözni, ez csak azon múlik, hogy mit beszéltek meg egymással a felek.
6/9 anonim válasza:
Összeköltöztem..
Latod mindig bujkal a telojaval, latom, hogy szerelmes fejjel irkal' a szerelmenek.
Kell ez neked?
7/9 anonim válasza:
Mi szerelem nélkül költöztünk össze, persze a vibrálás meg volt köztünk. Pár hét után már éreztem hogy szerelmes lettem, és ő is.
N
8/9 anonim válasza:
Olyannal se, aki igen. Vagy max nagyon nagy házba.
9/9 anonim válasza:
Persze, évekig voltak lakótársaim, meg a szüleimhez is visszaköltöznék ha anyagi okokból úgy jönnék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!