Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy kérdésem.

Történt velem egy olyan dolog, hogy valahogyan sikerült bele szeretnem legjobb barátnőm párjába. Az utóbbi időben csak a srácra tudok gondolni, ha esetleg bármilyen szerelem vagy szeretkezés vagy jövőképre gondolok. Nem tettem semmilyen lépést felé meg ő sem felém (maximum annyit, hogy kedves velem) de valahogyan ez kialakult bennem. Ez nagyon nem lenne fer dolog velük szemben, mert jól megvannak. Hogyan tudom ezt a srácot elfelejteni vagy kiszeretni belőle?

2022. szept. 14. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Gondolni rá és tenni valamit érte két nagyon különböző dolog. Előbbinél semmi nincs, fellángolás is lehet vagy csak magány. Jobb lenne nem találkozni vele többet, hamarabb lezárnád magadban.

Mondani sem kell, hogy chatelgetni, írogatni, keresni őt semmiképp ne tedd.

2022. szept. 14. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Hagyad már magadat more. Ott a link a K2-es fényévekkel jobb, mint az Északi moslékok. Arról nem is beszélve, hogy Dél-Koreában ott a Patroit a THADD és társai
2022. szept. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Ez mi a tos? Az előbb a politika témában vitatkoztam most meg itt?
2022. szept. 14. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Foglalt+ kedves= szerelem. Manapsag ez olyan gyakori.. tuti valami nepbetegseg a noknel. Agyturkasz konyvet irhatna az ilyenekbol, nekem meg tejelhetne az oteletert!
2022. okt. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!