Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki 2 ev utan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki 2 ev utan sem tudta elfelejteni a nagy szerelmet?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet igy elni, hogy tudod hogy massal van? Es boldogok es szeretik egymast?

Te meg mg mindig gondolsz ra, remenykedsz...

2022. jún. 26. 06:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

2 év??

Nálam 4 volt.

Aztán megismertem egy lányt, pár nap alatt úgy belebolondultam, hogy az előző a legkevésbé sem tudott érdekelni. Ha könyörgött volna, hogy velem akarna járni, már az sem hatott volna meg.

Ha lesz valaki, aki igazán magával ragad, pillanatok alatt túl fogsz jutni az addigi nagy szerelmeden.

2022. jún. 26. 06:06
 2/11 A kérdező kommentje:
En 33 eves vagyok es no :( es egyszeruen nem tudom elfelejteni azt a ferfit, ugy erzem h nincs tole jobb sehol sem :(
2022. jún. 26. 06:08
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Öt éve hagytak el,egyik napról a másikra.Nekem ő volt életem szerelme.De megértettem,hogy már nem szeret és aki szereti a másikat,az elengedi.

Így történt.Én három évig élőhalott voltam,semmi nem érdekelt,bolyongtam ide-oda.Nem találtam a helyem.

De mindig azt mondogattam,hogy legyen boldog azzal, akivel úgy szeretik egymást, ahogy velem nem tudta.

Tudod, a szerelem sosem egyszerre múlik el,az egyik fél még topon van, amikor a másik kilép...Nehéz ezt feldolgozni,de muszáj..Attól nem ronthatod el az életed,hogy egy szakasz lezárult !

Ha ő lett volna az igazi párod, akkor veled lenne most is. Még nem találtatok egymásra az igazival,hidd el!

Inkább annak örulj, hogy más boldog és akkor nyugodt leszel és hozzád is eljön az igazi.

Amíg más után keseregsz,nem tud eljönni senki,mert kisugárzik és riasztó.

Fiatal vagy és ez is tegyen boldoggá! Ha jól érzed magad így is,akkor ezt megérzik, és jön az életedbe férfi,akinek te leszel a mindene !

2022. jún. 26. 06:17
 4/11 anonim ***** válasza:
1-es, az ilyen “hirtelen belebolondultam egy másik emberbe” érzések nem mások, csak menekülések a meglevő helyzetből. Az ilyen menekülések sokszor cseberből vederbe kapcsolatot eredményeznek.
2022. jún. 26. 07:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Ti nem vagytok ilyenkor frusztraltak irigyek arra a masik lanyra, akivel van eppen a pasi akibe orulten szerelmesek vagytok? Hogy ide viszi, oda viszi, ezt -azt vesz neki... Meg egyaltalan hogy lefekszik vele, es nem teged valasztott, pedig te jobban tudnad ot szeretni, mint az a masik :(

En ebben olyan ideges vagyok :(

2022. jún. 27. 08:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Es hogy a pasi tudja, h van meg egy lany, aki szinten szereti ot es nem is erdekli :( hidegen hagyja
2022. jún. 27. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól gondolom, hogy ti nem voltatok együtt sem csak bele vagy esve?
2022. jún. 27. 10:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen :(
2022. jún. 27. 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
5: De. Én spec. egy nős férfi feleségére. Semmivel sem jobb az a nő, mint én, mi több, olyan dolgai vannak, olyanokat visel el tőle a férfi... Mégis a lelkét kiteszi érte, stabilan mellette áll, a világért ki nem dobná, csak rendszeresen csalja, de sosem bukik le. És nem akármilyen férfi... Láttam már eleget (korodbeli vagyok én is) ahhoz, hogy azt mondjam, inkább ennek a feleségnek a helyében lennék, mint vergődni a sok gáz (ronda és nulla személyiségű, kívánhatatlan, kedvelhetetlen) pasassal, akik ugyanúgy megcsalnak, de még csak számítani sem lehet rájuk, szépen sem bánnak velem, mindennek tetejében a legkisebb hibámat sem nézik el.
2022. jún. 27. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 de így azt az oldalát nem is ismered, hogy milyen egy kapcsolatban. Lehet, hogy egy porcikád sem akarná azt, ha tudnád.
2022. jún. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!