Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártatok már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy egy neten megismert személyt még évek múlva sem tudtatok elfelejteni?

Figyelt kérdés

Pedig nem is beszéltetek csak fotót láttatok egymásról.

Ha igen, elmeséled a te történetedet?

2022. aug. 27. 09:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Közel 3 éve történt. Bő fél évet leveleztünk. Sajnos több nem lett belőle, mert ő kapcsolatban volt. Mai napig nem tudom elfelejteni. Pedig nekem is van kapcsolatom.
2022. aug. 27. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Azért könnyű megtartani ezeket az érzéseket, mert nem ismered teljesen a másikat, inkább csak a túlidealizált képét. Elképzelhető, hogy ha találkoznátok, akkor nem működne a kémia, nem tetszene a stílusa, vagy egészen egyszerűen csak lehet, ha jobban nem ismernéd, nem kéne.

Így, hogy nem ismered, csak feltételezed, hogy milyen, nyilván olyannak gondolod, ami neked szimpatikus. Ezért nem tudod elengedni.

2022. aug. 27. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Van egy srác az online szerelmem(vagy volt vagy az)

Naoi szinten videocseteltunk, egyutt keltunk ettunk aludtunk, még a postán vagy zebrán is vele videoseteltem (majdnem el is ütöttek miatta)allandoan ment az ömlengés (az elején NEM! Irto apránként es megszakitasokkal alakult ki a kapcsolatunk)felemelo volt az hogy mindenféle erzelmem határok nelkul kiadhatom és ő ebben teljesen egyforma volt velem, imadja kiadni határtalanul az érzelmeit.

300 km koztunk szemelyes kapcsolatnak nincs ertelme(ő amolyan szantofoldes traktoros meg napi 16 ora gazdasagi melo en meg ugye városi, en meghalnék videken a munkatol ő meg városban halna éhen kb de nem tulzok extrém helyes! Gyönyörű a mosolya az az igazi macso pasi, értelmes meg stb)

Rendkivul eros lelki kotelékunk volt ő még szűz és nem is szexorientált, néha eljátszottunk a gondolattal pl ha csikizőzünk egymashoz bujnánk, mennyire szivmelengető és egyuttal izgalmas is lenne vagy egy csók, vagy ilyenek)(ő jönni akart ugyan hozzám de en ezt nem akartam mert SEMMI értelme nem volt sajnos az miatt, hogy ő nalam lenne eletképtelen en meg nála a valoságban!)

Ez sacc 1 éves online kapcsolatom volt es valahol menet kozben lett egy párom személyesben aki letiltatta velem, nem viselte ezt el. Akkor szoltam neki hogy most nem tudok lenni.

Kesobb felvettuk a kapcsolatot megint (a párom után), megint alakulgattak a dolgok, a kötelék megvan de lett másik szemelyes párom aki megint letiltattatta velem de ő meg olyan szinten hogy törlés is mindenhonnan elozmenyek is, ma a számát sem tudom, es semmilyen elérhetőségét sem max vmi vállalkozo unokatesoját zaklathatnám mert talán a cégadatok megvannak googlen.

Ma is hiányzik de az exemmel még nincs teljesen lezárva es probálok szemelyes kapcsolatokat alakitani beszelgetek másokkal.

Szoval nem élethalál megkeresnem most őt az ex miatti kontroll miatt meg nem is merem.

2022. aug. 27. 10:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Kiegeszites

Nem remlik az unokateso neve a cég pedig nincs a googlen. Megtalálni nem is olyan könnyu mint hittem.

(3)

2022. aug. 27. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:

20021-ben ismerkedtünk intenzíven 5 hónapig itt, majd eltűnt, mert munkába állt, majd néha-néha előkerült. Rákerestem FB.-n, kis nézeteltérés adódott, szünet, majd felkerstem ismét Fb.-n, folytatásban egyeztünk meg, azóta 1-1 üzi ment, de egyre távolodunk el egymástól...

Peidg nagyon szép az illető, de úgy néz ki, más az utunk...

2022. aug. 27. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen velem is megesett. Fura az élet jó pár éve ismertem meg nagyjából egyidőben akkor amikor a páromat is megismertem. Összejöttem a párommal de szívesen beszélgettem a sráccal is de én csak barátként gondoltam rá S elvileg ő is. Aztán megszakadt a kapcsolat. De nem tudtuk elfelejteni egymást mint kiderült és újra beszélni kezdtünk. Viszont most már mindketten érezzük hogy ez több mint baráti dolog. De nincs közös jövőnk bizonyos dolgok miatt.

A párom ugyanúgy megvan. Néha az az érzésem mégiscsak lehet két emberhez kötődni egyszerre amíg ezt nem tapasztaltam meg azt hittem nincs ilyen

2022. aug. 27. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Megvannak a facen a törölt bejegyzések a tevekenységnaploban. Megvan a srác is..

(3)

2022. aug. 27. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mondjuk kapcsolat is volt, de nem tudom elfelejteni.

15 éve ismerkedtünk meg a HotDog oldalon. (Nem tudom emlékszik e rá valaki😁)

10 éve nem láttam, 7 éve nem beszéltünk. Mai napig ha nem is napi, de heti szinten gondolok rá.

2022. aug. 27. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen. Két éve ismerkedtünk meg itt egy férfivel, ezen az oldalon. Néhány hónapig beszélgettünk intenzíven, aztán vissza-vissza térően még sokáig egy-egy rövid időket..Abban reménykedtem ha majd egyáltalán nem beszélünk, nem lesz semmi üzenetváltás, akkor felejtem, de úgy néz ki nem.
2022. aug. 29. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!