Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni valakit?
Az ezredik hogyan felejtsem el kérdés. Az a trükk, hogy nem elfelejteni kell vkit, hanem feldolgozni a veszteséget. Halott nagyszüleinket sem akarjuk elfelejteni, ami amúgy is biológiai képtelenség, mert sejt szinten vannak az emlékek beégve az agyunkba.
És tudjál róla, hogy nem az illetőbe vagy szerelmes, hanem egy vágyba, a gyerekkori szerelem érzésébe, a romantikus első csókba, stb. Hívhatjuk nosztalgiának, plátói szerelemnek is. Ha együtt élnél az illetővel, kiderülne, hogy neki is büdös a lába, kopaszodik, és unalmas lett. A legtöbb ember vágyakozva gondol az első szerelemre, ifjúságra, ami szép, de el kell engedni, mert elmúlt.
Ha eddig nem tudtad elfelejteni, akkor már nem is fogod, bármit is teszel.
De biztos hogy boldog vagy a férjeddel?
#3 Amit irtál ilyen esetben semmit nem ér. Ez tapasztalat. Én miután minden kapcsolat megszakadt, rendszeresen álmodtam vele. Olyan volt mintha ugy tartottuk volna a kapcsolatot.
Utolsó. Nem vagyok boldog, valami "hiányzik" eleinte boldog voltam nagyon, egyébként a férjem az "álmaim férfia" mindig ilyen párra vágytam. De valami "hiányzik". Bár be daralnák a kisgyermekes első évek, nem járunk randizni, fáradtak vagyunk.
Letiltottam mindenhonnan, de rendszeresen álmodok vele énis 😔
Az "álmaim férfija" nem mindig azonos azzal akit igazán fogunk szeretni.
De amit #4 mond, abban is lehet igazság...
Ohh, #3, semmit nem ér az, hogy semmi kapcsolat nincs a másikkal, hogy nem látunk hallunk, tudunk róla semmit.
Méghozzá pont amiatt amit #4 ír. Mert nem az emberért vagyunk oda, hanem az utána való vágyakozás ragadt be a lelkünkbe.
Ilyenkor pont az kellene a túllépéshez, hogy kicsit kapjunk belőle, hogy realizálódjanak a dolgok, hogy ő is ugyanolyan ember mint bárki más, aki tele van hibákkal, amiket talán el sem tudnánk viselni, amik miatt talán rövid idő alatt kiábrándulnánk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!