Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elfelejteni valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés
15 éve szerelmes vagyok egy férfiban. Még 14 éves voltam mikor megismerkedtünk, de mivel 10 évvel idősebb nálam, nem történt közöttük semmi. 1 csók de akkor már 17 éves voltam. Közben férjhez mentem(aki a legcsodálatosabb ember a világon) született 2 gyermekük, Ő is még nősült, gyerek stb... A 15 tele volt hullámvölggyel, volt hogy egyáltalán nem is gondotlam rá, néha eszembe jutott, férjembe is iszonyat szerelmes voltam, de most 2 éve már maga alatt temet ez az érzés. Szeretem a férjem, vele akarom le élni az életem, de a másikat képtelen vagyok elfelejteni, és a leghosszabb, hogy tudom, hogy ő is így érez. Ezt többször is elmondta, bár mióta férjnél vagyok nem beszéltünk,néha napján látjuk egymást, de borzasztó felkavaró. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy elfelejtem de nem megy. Mit tehetnék? Ki/Mi segíthet? Tudom, hogy nincs közös jövőnk együtt.
2022. aug. 29. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az segít, h magad eldöntöd, h nem akarsz semmit tőle és kész!
2022. aug. 29. 11:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem fogod elfelejteni. Egyszerűen tartod magad erővel az elveidhez és a férjedhez,ahogy eddig.
2022. aug. 29. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
tiltsd le mindenhol, ha van közös tárgyi emlék, tűntesd el
2022. aug. 29. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ezredik hogyan felejtsem el kérdés. Az a trükk, hogy nem elfelejteni kell vkit, hanem feldolgozni a veszteséget. Halott nagyszüleinket sem akarjuk elfelejteni, ami amúgy is biológiai képtelenség, mert sejt szinten vannak az emlékek beégve az agyunkba.

És tudjál róla, hogy nem az illetőbe vagy szerelmes, hanem egy vágyba, a gyerekkori szerelem érzésébe, a romantikus első csókba, stb. Hívhatjuk nosztalgiának, plátói szerelemnek is. Ha együtt élnél az illetővel, kiderülne, hogy neki is büdös a lába, kopaszodik, és unalmas lett. A legtöbb ember vágyakozva gondol az első szerelemre, ifjúságra, ami szép, de el kell engedni, mert elmúlt.

2022. aug. 29. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Szmr amikor nem ahhoz megy az ember aki a minden
2022. aug. 29. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

Ha eddig nem tudtad elfelejteni, akkor már nem is fogod, bármit is teszel.

De biztos hogy boldog vagy a férjeddel?

#3 Amit irtál ilyen esetben semmit nem ér. Ez tapasztalat. Én miután minden kapcsolat megszakadt, rendszeresen álmodtam vele. Olyan volt mintha ugy tartottuk volna a kapcsolatot.

2022. aug. 29. 12:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó. Nem vagyok boldog, valami "hiányzik" eleinte boldog voltam nagyon, egyébként a férjem az "álmaim férfia" mindig ilyen párra vágytam. De valami "hiányzik". Bár be daralnák a kisgyermekes első évek, nem járunk randizni, fáradtak vagyunk.

Letiltottam mindenhonnan, de rendszeresen álmodok vele énis 😔

2022. aug. 29. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az "álmaim férfija" nem mindig azonos azzal akit igazán fogunk szeretni.

De amit #4 mond, abban is lehet igazság...

2022. aug. 29. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, #3, semmit nem ér az, hogy semmi kapcsolat nincs a másikkal, hogy nem látunk hallunk, tudunk róla semmit.

Méghozzá pont amiatt amit #4 ír. Mert nem az emberért vagyunk oda, hanem az utána való vágyakozás ragadt be a lelkünkbe.

Ilyenkor pont az kellene a túllépéshez, hogy kicsit kapjunk belőle, hogy realizálódjanak a dolgok, hogy ő is ugyanolyan ember mint bárki más, aki tele van hibákkal, amiket talán el sem tudnánk viselni, amik miatt talán rövid idő alatt kiábrándulnánk belőle.

2022. aug. 29. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az segít ha valaki más kerül a focusba, ennek nálad a férjednek kéne lennie. Ezen felül minimalizáld a kapcsolatot az ideáloddal.
2022. szept. 2. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!