Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor időszerű kimondani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy erre nincs recept és lehet, hogy hülyeség is ezen rágódnom, de mégis piszkálja a csőröm. Kb 2-3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, ő kezdeményezte a kapcsolatot és ő is akarta hivatalossá tenni, igyekszik a kedvemben járni, jó programjaink vannak, jó minden igazából, összeillünk, de még sose mondta ki, hogy "szeretlek". Azt már mondta, hogy ezt vagy azt szereti bennem, de így konkrétan nem vallotta be. Én néha kimondanám - pláne szex után 😅 - de valahogy az van bennem, hogy először talán a pasinak kéne mondani, de nem tudom... egyébként 25N 29F
2022. szept. 13. 11:12
1/9 anonim válasza:
Nincs rá szabály, hogy mit mikor kell kimondani.
Azért remélem, nem érzelmek nélkül vágtatok bele ebbe a kapcsolatba, mondván "majd csak lesz valahogy". Mert akkor azért könnyű pofára esni.
De ha csak arról van szó, hogy nehezebben mondja ki az érzéseit, azzal nem gondolnám, hogy óriási nagy probléma lenne, ha egyébként emellett a tetteivel érezteti azt.
2022. szept. 13. 11:22
2/9 anonim válasza:
Tök mindegy, ki mondja először. Téged az zavar, hogy már szexeltek, de még nincs "megpecsételve" a kapcsolat. Nehéz ez, én férfiként sem tudtam sokáig ezt kimondani, tőlem már kérdezte meg lány egy hónapos összejárogatás után, hogy akkor most járunk? Én nem tartottam szükségesnek ezt kimondani, de ma már azt gondolom felnőttként, hogy azért illik ezt tisztázni.
2022. szept. 13. 11:23
3/9 A kérdező kommentje:
Egy munkahelyi eseményen találkoztunk június elején és utána kezdtünk el randizgatni, augusztus elején pedig egyértelművé tettük, hogy akkor hivatalosan is együtt. Én az érzelmeimmel kicsit hadilábon állok, néha olyan távolinak érzem őt magamtól. Még mindig nem vagyok eléggé felszabadult, folyton azon aggódok, hogy ne legyek se túl sok, se túl kevés. Elég nehezen adom ki magam másoknak, ez minden emberi kapcsolatomra jellemző, és valahogy most is félek kicsit átadni magam a szerelemnek, bizonytalan vagyok eléggé... lehet ő is érzi ezt, csak én olyan nehezen beszélek ezekről a dolgaimról.
2022. szept. 13. 12:21
4/9 anonim válasza:
Tehát: dugópajtik vagytok, valódi érzelmek nélkül. De azért összejöttetek "hivatalosan".
Hát.. akkor egyétek meg, amit főztetek, már bocs.
2022. szept. 13. 12:22
5/9 A kérdező kommentje:
Már miért lennénk dugópajtik? Nem csak kefélni járunk össze, de egy felnőtt kapcsolatnak nyilván az is a része azt gondolom...
2022. szept. 13. 12:35
6/9 anonim válasza:
Nekem a párom 1 hónap után mondta, erősen meg is lepődtem. Nekem 3 hó kellett.
Szóval tényleg egyedi. Ha te igazán szerelmes vagy, egy jó pillanatban mondhatod
2022. szept. 13. 13:08
7/9 anonim válasza:
negyed éve jártok, és nem hangzott el a szeretlek szó.
elgondolkoznék, hogy vajon folytatásra érdemes-e ez a kapcsolat, pláne, h. ennyit feszengsz benne.
ha csak szex után érzed, h. kimondanád, az is gyanús, akkor eleve kótyagos az ember feje a sok felszabaduló szerotonintól, endorfintól és oxitocintól.
2022. szept. 13. 14:45
8/9 A kérdező kommentje:
7
Jaj ne, én nagyon akarom ezt folytatni. Minden szempontból ideális partnerek vagyunk amúgy egymásnak. Jól érzem magam vele, mindenről el tudunk beszélgetni, hasonló a humorunk, értékrendünk, szakmánk, családunk, anyagi helyzetünk. Működik a kémia, vonzódom hozzá. Én csak valahogy azt várom szerintem, hogy előbb ő nyíljon meg és "szolgáltassa ki magát" érzelmileg, utána én is készen állnék rá. Csak valahogy mindig egy ilyen húzd meg-eresz meg dinamikát érzek, amikor közelebb kerülne mindig történik valami apróság, ami miatt visszalépek.
2022. szept. 13. 15:41
9/9 anonim válasza:
8. Mert erre vagyunk kondícionálva. Ha túlságosan romantikusak vagyunk, akkor a nők elhagynak minket, nem leszünk már olyan érdekesek, izgalmasak a számukra. Így legalább ott van a levegőben az izgalom, a bizsergés, hogy mi van ha... Persze mindig van folytatás, de azért nem is éljük bele magunkat az érzelmekbe. Mert utána nagyot lehet esni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!