Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám finoman közölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám finoman közölni a 3 évvel fiatalabb párommal, hogy időszerű lenne a babaprojekt?

Figyelt kérdés
Őt még nem igen látom készen erre, de lassan 38 leszek és már jó lenne valami. Szeretem Őt, de letámadni se igen akarom.

2020. júl. 21. 13:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
férfi vagy nő vagy?
2020. júl. 21. 13:15
 2/19 A kérdező kommentje:
2020. júl. 21. 13:17
 3/19 Lachesys ***** válasza:
62%
hat nem finoman kell kozolni. te nemsokara kifutsz az idobol, sot ha oszinte akarok lenni mar kifutottal olyan szempontbol hkgy 35 folott nagyon nem idealis szulni.
2020. júl. 21. 13:21
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Mióta vagytok együtt? Eddig szóba sem került, hogy ki mit akar hosszabb távon? Szerintem ez ilyen idősen egy kapcsolatban teljesen alap kellene, hogy legyen. Ha beszélni sem tudsz vele erről, nem értem, hogy akarsz vele gyereket vállalni. Én egyszerűen a kapcsolat elején (kb. 2 hónap után) megkérdeztem a páromtól, hogy szeretne-e gyereket valamikor, ha igen, akkor mikor. Ugyanis ez egy elég sarkalatos kérdés, pláne 38 évesen, és nem lehet kompromisszumot találni. Nem lehet félig szülni, félig nem. És ha ő nem akar gyereket, akkor totál feleslegesen húzzátok egymás idejét. Sőt, neked 5 éved sincsen, gyakorlatilag ha nem akarsz kifutni az időből, most kellene elkezdeni a dolgot.
2020. júl. 21. 13:24
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

38 évesen már neki is tudnia kell, hogy nincs sok időd várni. Tudja, hogy szeretnél majd gyereket? Ha igen, akkor már biztos gondolt rá ő is, hogy időszerű lenne.

Ha szeretnél gyereket, mond meg neki, hogy nem tudsz tovább várni, ha ő nem partner ebben, akkor új kapcsolatot kell keressél.

2020. júl. 21. 13:26
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Egy férfi, ha szereti a nőt akivel él, ő maga az aki felhozza témának és ő kér, vagy ha nem kér, de finoman "elejti"neked.

Ne keverd azt hogy használnak csak, és egy valódi kapcsolatot.

2020. júl. 21. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Telne rá?
2020. júl. 21. 13:46
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

Egyetértek az előzővel. Ha szeret a pasi, már ő rég szóbahozta volna, nézegetné a gyerekeket és lesné a reakciódat hogy kész vagy e rá ill. szeretnél e. Legalábbis minimális felfogóképeség fölött ez így működik. Még akkor is ha ő nem akar gyereket, de ha tekintettel van rád (sőt esetleg szeret :) akkor leesne neki hogy te most vagy döntéshelyzetben.

Lehet hogy már gondolkodott rajta csak nem merte szóbahozni, de ha eszée se jutott akkor elég mamlasz lehet, vagy pedig nem szeret sajnos.

2020. júl. 21. 13:46
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

6. és 8.

BAROMSÁG!

Imádom és rajongva szeretem a nejem, de soha nem mennék bele, hogy babánk legyen.

2020. júl. 21. 13:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem az is alap hogy akivel ez a része nem egyezik azzal nem érdemes belekezdeni, lefeküdni. Ugyanis az ember nem akarja feleslegesen szaporítani a rövid, jövő nélküli és értelmetlen kapcsolatok számát.
2020. júl. 21. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!