Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám finoman közölni a 3 évvel fiatalabb párommal, hogy időszerű lenne a babaprojekt?
Mondjuk szerény véleményem szerint aki 35 évesen nem kész a gyerekvállalásra, az sosem lesz már az, de ne legyen igazam.
Én nem finomkodnék a helyedben. Eléállnék, hogy "Pisti, 38 éves vagyok, szeretnék már lassan gyereket, amíg még nem túl késő, neked mi a véleményed?", és ennyi. És itt még az sem lényeges, hogy mióta vagytok együtt, bár azért az ilyesmit a kapcsolat legelején érdemes tisztázni (én az első randinkon megbeszéltem ezt a férjemmel, és akkor voltam 21 éves, szerintem még az sem túl drasztikus, de megértem, ha valaki esetleg 1-2 hét/hónap után hozza csak fel).
Bocsi, de szerintem is kifutottál az időből.
Kerek perec mondd meg neki, csak ne lepődj meg, ha elhagy.
Egyesen, őszintén.
Az meg nem igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor gyereket is akarsz tőle.
Bármilyen nehéz is megemészteni, vannak emberek, akik egyszerűen csak nem akarnak utódot, nem vonzzák őket a kicsikkel kapcsolatos teendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!