Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik voltak számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak számotokra az egyértelmű jelei annak, hogy időszerűvé vált összeköltöznötök a párotokkal? Miért nem láttátok értelmét annak, hogy már ne éljetek külön a továbbiakban?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Covid lezárások :D
2021. dec. 30. 21:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Covid lezárás miatt összeköltözni számomra olyan dolog, hogy annál indokolatlanabb kényszerszükségletet el sem tudok képzelni. :D
2021. dec. 30. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Szintén covid 😂😂. Tavaly az első nagy, amúgy egyetlen komolyan vehető lezárásnál dönteni kellett, a párom vagy idejön tartósan (home office) vagy hazamegy a szüleihez és nem látjuk egymás egy darabig. Szóval itt maradt (3 hónapos kapcsolat, 3/4 éves ismeretség), aztán csak nem múltak a lezárások, és itt ragadt :D.

Amúgy tervben az volt, hogy nyáron/ősszel költözik hozzám.

2021. dec. 30. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Már csak váltás ruháért járt haza, heti 4-5 napot együtt voltunk. Előbb elmentünk egy két hetes nyaralásra, az volt a főpróba. ;) Azóta is együtt, idén 20 éve.
2021. dec. 30. 21:17
 5/12 A kérdező kommentje:
De titeket nem zavart az, hogy az összeköltözéssel egyébként 0-24 egymás nyakában voltatok, semmi "énidő"?
2021. dec. 30. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Emelték az albérletem árát.
2021. dec. 30. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk 0-24 együtt. 5*8 órát pl munkával töltünk. Meg hobbinknak élünk. Van, hogy egymás mellett, és nem szólunk egymáshoz, van, hogy külön szobában. Nem is beszélgetünk nonstop. Sőt, néha találkozunk barátokkal is külön.
2021. dec. 30. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
#5 de ez hátrány,de sok jó dolog is van. Szóval ez két féle élet. Az egyik nem azt tudja amit a másik.
2021. dec. 30. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:

"Miért nem láttátok értelmét annak, hogy már ne éljetek külön a továbbiakban?"

Ez pont ellentmond az előtte álló kérdésnek. xD

2021. dec. 30. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem akartam nélküle tölteni a szabadidőmet.

Nem vagyunk együtt 0-24. Dolgozunk, intézzük az ügyeinket, szórakozunk külön is.

De amúgy nekem az az énidő hogy olvasok, gépezek. Ezeket pont tudom úgy is csinálni, ha ő mellettem ugyanezeket teszi. Csak még van is kihez szólnom közben.

2021. dec. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!