Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt párkapcsolatban mik az eltávolodás első egyértelmű jelei, illetve mi utalhat arra, hogy a pár egyik tagja összekeveri a szerelmet valami mással,például biztonsággal, stabilizással?
Hátat fordít a férfi és hűvösen viselkedik - esetleg pluszban haragos tekintet. Vészjósló hallgatás.
Női eltávolodás (részemről): közömbös arc és tekintet, igyekszem kerülni a szemkontaktust, fizikai távolságtartás. Beszélgetés kerülése, hátat fordítás (meg tudom oldani könnyen, mert bizonyos vallási körökben a térdeplő használata csendes imádságot, befelé fordulást jelez, amit a másiknak is illik tiszteletben tartania.) Így nincs veszekedés, kölcsönös kényelmetlenségérzet.
Mondjuk szerintem itt összemostál pár dolgot.Az például természetes, hogy 3-4 év kapcsolat után a szerelem átalakul.Ettől még nem lenne muszáj egymástól eltávolodni, és az eltávolodást is helyre lehet hozni.
Én nem gondolom úgy, hogy olyan borzasztó dolog az, ha valaki biztonságban érzi magát a stabil kapcsolatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!