Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek előlem?
Teljesen normális fiatalember vagyok, legalábbis szerintem és a közvetlen környezetem szerint. Nem olyan látens pszichopata, mint az itteniek egy része (pl a debreceni). Van humorérzékem, tudok beszélni bármiről, nem vagyok unalmas, nincsenek bunkó megnyilvánulásaim, megértő vagyok és tudom, hol a határ. Mégis menekülnek előlem a nők egy idő után, pedig ez régen nem volt így. De legyen szó akár rendes barátról, akár kialakulni látszó kapcsolatról, pár nappal az indulás után egyre távolodnak, majd sosem látom őket többet. De mi a hiba, kérdem én? Rendben, ha kapcsolatról van szó, megértem, hogy a tökéleteset keresik, az pedig nem jellemző rám. De egy barátság esetén is számít a külső, vagy...?
21/F
Szia, hat ezt igy nagyon nehez megmondani, hogy nem ismerunk..
Erre valahogy Neked kene rajonnod a visszajelzesek alapjan.
Lehet, hogy ok nem csak baratot keresnek hanem part.
Minden számít. Még olyanokkal sem haverkodnék,akiket külsőleg nem tartok olyannak,ami nekem megfelelne. Se azonos neműek, se macák körében. Nőkkel meg csakis a széplányok érdekelne.
Minden számít sokaknak hidd csak el.
Egyébként kérdező! Mit jelent nálad a látens pszichopata? Csak kérdezném, mert lehet ez engem érint egy kicsit. Egy olyat te ránázásre hogyan képzelsz el? leírhatnád!please!
Ha ez a jelenség tényleg általános (azaz mondjuk 10-ből 10 lelép), akkor mindenképpen abban kellene keresned az okot, hogy miket is mondasz nekik, illetve teszel. Természetesen nem úgy értem, hogy most neked változnod kellene (hiszen nem is ismerlek:). Nehéz így válaszolni, hogy nem ismerünk történeteket.
Egyébként... barátság esetén nem hinném, hogy számítania kellene a külsőnek. Ha ez is számításba jön, akkor (szerintem) már nem beszélhetünk igazi barátságról. Annak ugyanis más az értékrendje: pont az a lényeg, hogy úgy szeretnek ('kedvel' értelemben :P), ahogy vagy.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!