Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülnek előlem a nők?
Akkor el kell rajta gondolkoznod, miért fullad meg tőled a barátnőd? Vagy azt nem mondta? Mit is jelent ez? Nem hagysz neki teret, te akarsz uralkodni, vagy mindenről tudni akarsz, vagy mindig rajta lógsz? Ha ezt már tudod, akkor tudod honnan kell kezdeni megoldani a problémát, mert tovább tudod gondolni: miért nem hagyom érvényesülni a barátnőmet, miért nem engedem hogy önmaga legyen, miért túl sok az elvárásom, stb. Ezzel közelebb kerülsz ahhoz, hogy megismerd magad.
Lehetséges, hogy tényleg irányító típus vagy, aki ellenőrzi a másikat, hogy mindig "megfelelően" viselkedik-e? (de ez most csak egy gondoloat, lehet hogy nincs igazam). Azoknak a lányoknak, akiknek problémájuk van az apjukkal, egyfajta "apa-helyettesítőre" van szükségük, ezért ragaszkodnak annyira hozzád, mert valószínűleg tökéletes apahelyettes vagy, és nem is engednek el, hiszen az felér egy újabb apa-elvesztéssel.
Azok a lányok pedig, akik nem apa-helyettest keresnek, ez már túl sok, hiszen "férfira" van szükségük, nem "apára". Hogy a barátnőd milyen kisugárzást nem talál benned, azt nem tudom, gondolkozz el ezeken a dolgokon szerintem! És írj hogy mit gondolsz ezekről amiket írtam!:)
Szia! én írtam elsőre is.
Megértelek hogy magad alá zuhantál de örülök hogy nemcsak szomorkodsz, hanem megpróbálod megoldani a helyzetet és tenni valamit!! Mert nagyon sokan vannak ám, akik erre másokat hibáztatnának, a barátnőikben keresnék a hibát, stb. Úgyhogy rajta:)
Más: nem tudom, miért mond neked ilyet a barátnőd a kisugárzásoddal kapcs, mennyi ideje vagytok együtt? Az elején, a legeslegelső dolog amit észrevesz egy nő, az a kisugárzás, és hogy mi van a pasi szemében. Nem hiszem, hogy nagyon van köze a dologhoz hogy ő idősebb, bár én sose kezdtem fiatalabb pasikkal, úgyhogy nem tudom milyen.
De például elmondom, hogy az én pasim is néha kiakad, hogy nem lehet önmaga, azért, mert annyira sok és határozott meggyőződésem van a "helyes" életről és gondolkodásról, hogyha ő, vagy valaki más nem ezt teszi, akkor mérges vagyok és felháborodok, meg szomorú is, hogy hogy lehet ilyet. Így elérkeztünk a pontra, hogy alig mer valamit mondani, mégha csak poén is lenne. De mostmár jobb a helyzet, mert rájöttem, hogy mi miért van, és "engedékenyebb" vagyok.. (magammal szemben is):)
Ezt csak azért mondtam el, hogy én sem vagyok irányító típus egyáltalán, mégis van valami, amiért egy ember tud mellettem "fulladozni".:)
Remélem minden problémád meg fog oldódni, sok sikert meg boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!