Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem, h a parommal nagyon eltavolodtunk egymastol es teljesen mas ember lett. Reszletek lent. Mit tegyek?
Házasok vagytok, szóval melletted lenne a helye, Te vagy a családja!
Mégis hogy mondhat ilyeneket? Ha közös életet szeretne, akkor ne csak Te szakadj meg, hanem küzdjetek együtt az álmokért.
Valószínű elkényelmesedett, vagy tényleg a szülei vannak rá ilyen hatással.
Teljesen jogos, amit írsz, tényleg melletted lenne a helye. Az érthető, hogy ő nem akar visszamenni, akkor viszont tőled sem várhatja el, hogy visszamenj teljesen egyedül.
Ha még a te ötleted lett volna, hogy visszatérj Németországba, de ő próbálna erről lebeszélni mert ő szeretne otthon maradni, akkor még érthető lenne egy olyan kompromisszum, hogy te kimész rövid időre, ő pedig otthon marad. De az, hogy ő kvázi "kiküld" téged, míg ő otthon van, az nincs rendben.
Az nem érv, hogy "te vagy a férfi", ilyen erővel ő meg a nő, akinek a férje mellett a helye.
De manapság amúgy a nőknek sincs ám megtiltva, hogy dolgozzanak. Nem lehet, hogy tényleg elkényelmesedett?
Azt mondta, h o ezt mar lezarta magaban, dolgozott eleget, tobb penzt is tett felre, mint en, ne kenyszeritsem, h valasszon a szulei es koztem, mert nem igy megy. Mondtam, h "dehogynem igy megy.. sot! mar valasztottal is!" Az a gond, h tobb penzre lesz szuksegunk, mint ahogy terveztuk es ezert kellene meg talan fel evre visszamenni...
Par napja, mikor ezt megbeszeltuk, akkor ugy volt, h megyek, azutan, ha mar van munka meg szallas, jon utanam, de par nap mulva (szerintem megbeszelte a szuleivel, akik meg mindig kislanykent kezelik) mar "talan", "nem tudom", "attol fugg" stb
szerintetek mit tudok tenni ilyen helyzetben?
En nagyon szet vagyok esve emiatt.. arra gondoltam, h holnap autoba ulok es elmegyek a fenebe, aztan ha jon, akkor rendbe hozzuk ezt, ha meg nem, akkor volt egy felesegem...
Igazabol tokeletesen megvoltunk Nemetorszagban ketten. Marmint soha semmi gond nem volt.. sem vita, sem "zsortolodes", o is dolgozott, de amiota itthon vagyunk, csak a civakodas meg a szamonkeres megy. Most el is jottem, nem vagyok ott, egy baratomnal leszek 1-2 hetig, mert en ezt nem birom. Azt mondta, h nem erzi, h szamithat ram, ugy erzi, h ellustultam.
En nem tudom, h mit csinaljak. A legjobban attol felek, h emiatt megutalom ot v kihul a kapcsolatunk... mert mar alig langol. Amugy ok sem elnek olyan fenyesen, de az anyja nem dolgozik, mert hat az apja sosem kerte ot erre... szerintem most ezt latja, ezt veszi alapul.. ki kell ot onnan szakitanom, de nem akarja elhagyni az anyamehet... felek, h tul keso lesz.. nagyon fontos nekem, de nem akarom az eletemet igy elni, h a munkabol hazamegyek es meg otthon is a veremet szivjak
24 eves es mar ferjnel van? Uristen, hol eltek?
Es igen, eretlen a kozos eletre es kisse el van tajolva az eletet illetoen. A szerelmevel kene lennie, akarhova is megy. Ha nem hajlando erre, ez nem hazassag se nem mukodo kapcsolat.
Őszintén, ha tényleg csak fél évről van szó, akkor arra nem feltétlenül kell utánad mennie.
Ám ha ő most nem dolgozik, és azt várja, hogy te tartsd el, mint anyuéknál, na az már gáz. Akkor nem a német-nemnémet a legfőbb gond, és nagyon le kell ültetned beszélgetni, hogy ezt ő is felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!