Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csak olyan lányokra vágyom igazán, akiknek nagy cicijük van, akkor én egy gusztustalan és rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 10:00
1/13 anonim válasza:
Dehogy! Én is lány vagyok és szerintem ez nem akkora nagy gond...😌
2/13 anonim válasza:
en meg pici cicire akkor en pedo?? 😂😂😂
3/13 anonim válasza:
Én pedig nem a mell alapján választok, akkor én mi?
18/F
4/13 anonim válasza:
Én is csak a nagyot szeretem a legjobban
5/13 anonim válasza:
Nem, ha nem szólsz be és álazod meg a kisebb mérettel rendelkezőket. Meg ne gyere össze kismellűvel, akit aztán folyton azzal baszogatsz majd, hogy műtesse meg magát.
7/13 anonim válasza:
Nem, ha nem szédíted a kis mellű lányokat, és csapod be őket!
8/13 anonim válasza:
Miért lennél? Én is így vagyok ezzel. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy azért gusztustalan ember vagy-e, mert csak a szép arcú/vékony/magas/telt/alacsony/barna/szőke/stb. lányok tetszenek.
9/13 anonim válasza:
Arrol hogy mi indit be nem tehetsz ilyen a genetikai kodolasod.
Viszont
Arrol hogy ezt minden kismellu nonek fehanytorgatod hogy mekkora gaz hogy neki kicsi az mar az.
Szoval semmi problema azzal hogy neked mi jon be addig mig masnak nem teszel olyan megjegyzest ami neki rosszul esne.
21/f
10/13 anonim válasza:
Kevés kivétellel "megalkuszunk" azzal aki jutott, akármekkora mell is van rajta. Ugyanis ez nem cukrászda, ahol kiválasztom azt a francia krémest, amelyiken a legtöbb a porcukor. Itt a krémes (is) választ!
Általában többször is bemegyünk abba a cukrászdába, és kifoghatjuk a jó porcukrosat. Aztán lehet, hogy abban meg kevés a hab. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!