Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánja az ember időszakosan sokkal jobban a szexet?
# 1.: Az első jól írja, a stressz és az idegesség van, akiből kihozza, maszturbációval lehet csökkenteni a stressz hatásait. A másik tavasszal beindul az ember szervezete és a forró nyár végén ősszel, mikor kicsit lehűl az idő.
Ezen kívül, én megfigyeltem, az elhanyagolt emberekre szörnyű hatással van a mai túl szexualizált világ, főleg a médiumok (TV). Ma már rengeteg 12+, 16+ filmben van pl. topless jelenet, szeretkezés, ami simán felizgatja az embert, pedig aznap aludt volna egy jót, nyugodtan. Semmi szükség a sok meztelenségre, ettől nem lesz boldogabb a társadalom és a legtöbb filmhez sem ad hozzá.
A másik, amit tapasztaltam, pl. akinek a közelében van éppen házasodott, vagy gyerekvállalás előtt álló pár, manapság a családi társaságban, verbálisan nagyon "elszaladtak a lovak". Jó lenne, ha a már házasok, empatikusabbak lennének otthon azokkal, akik, még a társukat keresik.
Ez kb. olyan tapintatlanság, mint egy diabéteszes előtt cukros csokit zabálni, vagy egy éppen műtött ember előtt a legfinomabb szalámit.
De ez kint az utcán, vagy a munkahelyen is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!