Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jelezzem-e az exnek egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelezzem-e az exnek egyértelműen, hogy még mindig vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy társkeresőn kialakult románc, véletlen tudtuk meg, hogy egy cégnél dolgozunk (más területen, más épületben, nincs közös ügyünk). Volt szép két hónapunk, de ő rengeteg túlórát vállalt, ami jóformán felemésztette az energiáit, én meg emiatt nem számíthattam rá, végül eltávolodtunk. Abban maradtunk, hogy mindketten szeretnénk, hogy egyszer ismét nyissunk egymás felé, majd miután megígérte a talit, nem jelentkezett. Hónapok teltek el, írtunk ismét, de felszínes dolgokról. Részletesen mesélt magáról, az elmúlt időszakról, nekem is jókívánságokat írt, de nem vetette fel a találkozót, viszont elmondta, hogy az élet a rossz döntéseit megbosszulta.

Egy társkeresőn (amin megismerkedtünk) ma megláttam őt. Szerintetek "lájkoljam"? Ha igen, azt látni fogja, és amennyiben ez egyoldalú, az kellemetlen a folyosón... Közben meg nem zárta rövidre a múltkori beszélgetést, sőt. Nem tudom, hányadán állunk, de szemezünk, és kézzel tapintható a kémia.

Válaszotok előre is köszönöm!

2021. dec. 1. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Írj neki, de ne a társkeresőn!
2021. dec. 1. 09:20
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Hát a legtöbb pasi .ajd eljátssza. Majd jó lesz zacsi uritesre.
2021. dec. 1. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
miert, ez igy most nem ‘kellemetlen a folyoson’?
2021. dec. 1. 10:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!

Kedves 3-as!

Azért nem, mert semmi konkrétum nem volt "kimondva" az újbóli beszélgetés után. Mint két kedves ismerős, úgy csevegtünk. Ha jelzem felé/írok neki/mondom, akkor egyértelmű lesz számára, onnan lehet nagyot zuhanni!

2021. dec. 1. 10:31
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Tudja ő ezt. Komolyra ne nagyon számíts tőle.
2021. dec. 1. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Aki szeretne téged az keresni fog. Ha pedig újra fent van egy társkeresőn az mindent elmond.
2021. dec. 2. 08:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Le sem törölte magát, de nem lépett be augusztus eleje óta, írja az alkalmazás. A mondat másik részével egyetértek, köszönöm szépen!
2021. dec. 2. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Ki a nő, és ki a férfi ebben a sztoriban?
2021. dec. 3. 21:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Bocsi! Én vagyok a nő, mindketten 32 évesek vagyunk.

2021. dec. 4. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán kellenél neki, már lépett volna. Mivel elsőre nem volt képes elköteleződni melletted, biztos lehetsz benne, hogy egy esetleges folytatás sem tartana sokáig. Ne várj rá, lépj tovább.
2021. dec. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!