Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jelezzem-e az exnek egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelezzem-e az exnek egyértelműen, hogy még mindig vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy társkeresőn kialakult románc, véletlen tudtuk meg, hogy egy cégnél dolgozunk (más területen, más épületben, nincs közös ügyünk). Volt szép két hónapunk, de ő rengeteg túlórát vállalt, ami jóformán felemésztette az energiáit, én meg emiatt nem számíthattam rá, végül eltávolodtunk. Abban maradtunk, hogy mindketten szeretnénk, hogy egyszer ismét nyissunk egymás felé, majd miután megígérte a talit, nem jelentkezett. Hónapok teltek el, írtunk ismét, de felszínes dolgokról. Részletesen mesélt magáról, az elmúlt időszakról, nekem is jókívánságokat írt, de nem vetette fel a találkozót, viszont elmondta, hogy az élet a rossz döntéseit megbosszulta.

Egy társkeresőn (amin megismerkedtünk) ma megláttam őt. Szerintetek "lájkoljam"? Ha igen, azt látni fogja, és amennyiben ez egyoldalú, az kellemetlen a folyosón... Közben meg nem zárta rövidre a múltkori beszélgetést, sőt. Nem tudom, hányadán állunk, de szemezünk, és kézzel tapintható a kémia.

Válaszotok előre is köszönöm!

2021. dec. 1. 09:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, közben magam is arra jutottam, hogy offolom. Még írt a hétvégén semmit mondó üzeneteket, meg fotózgatta, milyen havas a táj. Megírtam neki, hogy ennek értelmét nem látom, sehova sem tart, ne beszélgessünk. Ha a munkahelyen találkozunk, köszönünk és ennyi. Meg is könnyebbültem.

Mindenkinek köszönöm a választ, természetesen ment a pipa Nektek!

2021. dec. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!