Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedjem el? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogy engedjek el valakit akinek tetszettem, de mégsem akart tőlem semmit? Ő nem keres semmilyen kontaktot velem, én viszont mint egy megszállott csak rá gondolok hónapok óta, arra járok ahol lakik hátha összefutunk - erre több alkalommal is volt példa - s még mindig reménykedem hátha mégis akar engem. Tudom, hogy tetszem neki, mégis elfutott szó szerint előlem és került, pedig nem nyomultam. Ennek nem tudom az okát. Ő 51 éves én 47 mindketten egyedülállók vagyunk, ő is egyedül él, kiterjedt haveri körrel, főleg velük tölti a szabad idejét, nője nem volt hosszú évek óta, Az exe elhagyta egy másik férfi miatt hét éve, azóta nem volt komoly kapcsolata. Én nagyon hosszú évek óta nem éreztem ezt az érzést mint iránta, nem vagyok szerelmes típus, a férfiak csak haverok, de ő felgyújtott bennem valamit anit én nem tudok elengedni, csak szenvedek miatt. Nem tudom elengedni 🙁

2022. szept. 5. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami lehet hogy van.

Lehet szeret sörözni, esténként a tv elott nagyokat böfögni és ez mellé nem hianyzik neki nő az életébe komolyra.

Csak egy tipp, de hasonlokat képzelek el, de meg azt is, hogy lehet impotens is és nem akarna beégni sem.

2022. szept. 5. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet mégsem tetszettél neki...
2022. szept. 5. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
de tetszettem, ezt közös ismik is megerősítették.... de elfutott... aztán jött volna akkor én mentem el, aztán megint jött volna, ismét elrontottam, mostanra elfajult a dolog, letiltott face-n is, ronda dolgokat vágott a fejemhez a végén.de én még mindig reménykedem, pedig ő mnem lép felém semmit.
2022. szept. 5. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, egy ilyen megszállott csiriz nőtől menekul ám mindenki !

Igen,én is szeretek este vagy bármikor azt csinálni amit akarok. Főleg hogy ilyen volt a nejem is, megfojtott, jó hogy elváltunk.

Többet nem kell ám nő -sehogy.

2022. szept. 6. 05:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"letiltott face-n is, ronda dolgokat vágott a fejemhez a végén.de én még mindig reménykedem, pedig ő mnem lép felém semmit"

Kár reménykedned, ezt ő már lezárta. Elég csúnyán.

A nem az nem.

2022. szept. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!